Ένα Πάσχα αλλιώς: Γιόγκα, πιλάτες, διαλογισμός, πεζοπορίες στη φύση & κατάνυξη σε ένα εξαίσιο retreat στην Ιθάκη

Το ιδανικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τη χαλάρωση, την ολιστική αρμονία, την ευεξία  σε συνδυασμό με την ιδανική διατροφή, την γνωριμία με το νησί, με το παραδοσιακό Πάσχα του Ιονίου

Το να περάσει κανείς το Πάσχα στο πανέμορφο νησί της Ιθάκης είναι έτσι κι αλλιώς μια καταπληκτική ιδέα. Το Κέντρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Πόλις» και το Prana Yoga Studio ετοίμασαν για τις ημέρες του Πάσχα μία εξαιρετική πρόταση.

Μας προτείνουν για τις διακοπές του Πάσχα, ένα διαφορετικό πακέτο αναζωογόνησης  από τη Μ. Πέμπτη μέχρι την Πρωτομαγιά, στο ιδιαίτερο ξενοδοχείο Perantzada Art Boutique Hotel στο Βαθύ της Ιθάκης.

Το πακέτο περιλαμβάνει γιόγκα, πιλάτες, διαλογισμό, ηχοθεραπεία, αλλά και πεζοπορίες στη φύση και συμμετοχή στις κατανυκτικές παραδόσεις των ημερών του Πάσχα με άρωμα Ιονίου

Τη Μ. Πέμπτη γίνεται αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας και μετά την άφιξη και την εγκατάσταση σας στο νησί, ακολουθεί γιόγκα και πιλάτες με ηχοθεραπεία, ενώ στη συνέχεια γίνεται γνωριμία με το Βαθύ by night.

Τη Μ. Παρασκευή, μετά το πλούσιο πρωινό, θα απολαύσετε μια βόλτα στη φύση, θα περιηγηθείτε στο Βαθύ, θα επισκεφθείτε τους ναούς, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχετε σε χαλαρωτικές δράσεις με ρεφλεξολογία και ηχοθεραπεία. Στο τέλος της ημέρας γίνεται η περιφορά του Επιταφίου στο Βαθύ. Η μέρα κλείνει με δείπνο.

Το Μεγάλο Σάββατο περιλαμβάνει σεμινάριο διατροφικής επίγνωσης και στη συνέχεια οι λάτρεις της βαρκάδας θα απολαύσουν μια βόλτα στο Λαζαρέτο. Τέλος ακολουθεί η παραδοσιακή λειτουργία της Ανάστασης και το Αναστάσιμο Δείπνο.

Την Κυριακή του Πάσχα ετοιμαστείτε για οδοιπορικό σε χωριά και παραλίες της Ιθάκης σε συνδυασμό με γιόγκα πιλάτες και διαλογισμό. Το μεσημέρι δε λείπει το παραδοσιακό πασχαλινό Ιθακιώτικο γεύμα, ενώ η μέρα κλείνει με thai massage και ηχοθεραπεία.

Το ιδανικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τη χαλάρωση, την ολιστική αρμονία, την ευεξία και την υγεία σε συνδυασμό με την ιδανική διατροφή, την γνωριμία με το νησί, με το παραδοσιακό Πάσχα του Ιονίου και τη διασκέδαση.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ