"Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία": Αυτό ήταν το "σύνθημα" της υπέροχης κολεξιόν Valentino - Πρωταγωνιστής το λευκό το χρυσό & τα εντυπωσιακά ρούχα (φώτο)

Με την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Kaia Gerber, να κάνει μια πολύ επιτυχημένη εμφάνιση στην πασαρέλα

Στα μεγάφωνα ακουγόταν η Minnie Ripperton να τραγουδάει "Είναι εύκολο να σε αγαπώ επειδή είσαι όμορφη", και μπροστά στα μάτια δεκάδων διασημοτήτων του fashion industry έκαναν παρέλαση πανέμορφα μοντέλα ντυμένα με τις υπέροχες δημιουργίες του Pierpaolo Piccioli για τον οίκο Valentino.

Αυτό το "Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία", (για να θυμηθούμε και το αντίστοιχο ελληνικό τραγούδι), ήταν το κεντρικό σύνθημα της συλλογής "άνοιξη καλοκαίρι 2020" που παρουσίασε ο Valentino. Αυτή ακριβώς η φράση συνοψίζει τη θέση του οίκου για τη γυναίκα της σύγχρονης εποχής.

Ο Pier Paolo Piccioli λόγω και του ιταλικού του ταμπεραμέντου συχνά συνδέει τη μόδα με την ποίηση , τη μουσική ή άλλες μορφές τέχνης. Τα εκπληκτικά ρούχα που παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, έδειξαν ότι η γυναίκα του Valentino, είναι όμορφη, διαθέτει δυναμικό σεξαπίλ και προσωπικότητα , είναι κομψή και πιστή στο ρόλο της: Να εμπνέει αγάπη και έρωτα.

"Βασιλιάς" της κολεξιόν το λευκό και το χρυσό, το οποίο είδαμε σε εκπληκτικούς συνδυασμούς ρούχων και κοσμημάτων.Εντυπωσιακά φορέματα με τεράστιο γιακά και φουσκωτά μανίκια, ή με μπούστο πουκάμισο και φούστα φαρδιά και διάφανη ή όχι, συνδυάστηκαν με μοναδικά χρυσά περιδέραια και μακριά χρυσά σκουλαρίκια.

Δαντελένιες διάφανες λευκές φούστες με υπέροχα τοπ.

Από τη συλλογή του διάσημου οίκου δεν έλειψαν τα ρομαντικά vintage φλόραλ φορέματα, και τα φορέματα σε έντονα φλουό χρώματα ή με ντεσέν εμπνευσμένα από τη φύση. Όπως δεν έλειψαν υπέρκομψα total black σύνολα ή ο all time classic φινετσάτος συνδυασμός άσπρου- μαύρου.

Τα βραδινά του Valentino, είναι φτιαγμένα από πολύτιμα υφάσματα, μετάξι, οργάντζες , ταφτάς , μίνιμαλ ή με εντυπωσιακά κεντήματα και απλικαρισμένα λουλούδια.

Ένα από τα πανέμορφα  μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα του Valentino, που παρουσιάζει η Vogue η κόρη της Σίντι Κρόφορντ η Kaia Gerber που ακολουθεί με επιτυχία τα βήματα της μαμάς της.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ