Στο Παρίσι ο Έλληνας σχεδιαστής Πάρης Βαλταδώρος παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν στο Carrousel του Λούβρου (φώτο)

Είμαστε υπερήφανοι που ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής Πάρης Βαλταδώρος, συμμετέχει με τις δημιουργίες του σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση

Ο Πάρης Βαλταδώρος ανήκει στην κατηγορία των σχεδιαστών που ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα και τις πρωτοποριακές σχεδιαστικές του ιδέες που πάντα αφήνουν ένα εξαιρετικό αποτύπωμα στον χώρο της μόδας.

 

 

Δεν είναι διόλου τυχαίο που οι πιο κομψές κυρίες της ελληνικής (και όχι μόνο) Show biz, «πίνουν νερό στο όνομα» του και εμπιστεύονται για τις σημαντικές εμφανίσεις τους.

 

 

Φινέτσα, κομψότητα, ποιοτικά υφάσματα, υπέροχα σχέδια και γραμμές που αναδεικνύουν την θηλυκότητα και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας είναι τα χαρακτηριστικά των ρούχων που σχεδιάζει ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής.

 

 

Ο Πάρης Βαλταδώρος από τις 27-30 Σεπτεμβρίου παρουσίασε τη συλλογή του «Καλοκαίρι 2020» (SS20 collection), στο Παρίσι, στην μεγάλη έκθεση TRANOÏ fashion trade, που φέτος πραγματοποιείται στο Carrousel του Λούβρου.

 

 

Είναι μία εκπληκτική συγκυρία καθώς από τις 23 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου , όλος ο κόσμος του fashion industry έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Πόλη του φωτός καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η Εβδομάδα Μόδας.

 

 

Διάσημοι fashion bloggers, πασίγνωστοι σχεδιαστές, μεγάλοι οίκοι μόδας, συντάκτες και αρχισυντάκτες από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο βρίσκονται στην «Μέκκα της μόδας» για να παρακολουθήσουν τα fashion show.

Η TRANOÏ fashion trade, είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις μόδας στον κόσμο και πραγματοποιείται τέσσερις φορές το χρόνο, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού σε διάσημους χώρους.

 

 

Εκπροσωπώντας 550 εκθέτες, η έκθεση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατοντάδων  γυναικών είναι γνωστή για την αυστηρή διαδικασία επιλογής των οίκων που παρουσιάζει  και τα υψηλά πρότυπα σχεδίασης που έχουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ .

 

 

Η TRANOÏ είναι ένα από τα πιο μεγάλα διεθνή εμπορικά shows στον κόσμο, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μεταξύ έτοιμων ενδυμάτων, κοσμημάτων, υποδημάτων, δερμάτινων ειδών, καπέλων, κασκόλ, γυαλιών ηλίου,  και μαγιό από σχεδιαστές που αντιπροσωπεύουν κάθε ήπειρο.

 

 

Είμαστε υπερήφανοι που ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής Πάρης Βαλταδώρος, συμμετέχει με τις δημιουργίες του σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο Made in Greece News στις 26 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ