Mary Katrantzou: Πως αποχαιρέτησε τη συνάδελφο της Σοφία Κοκοσαλάκη - Πολύ συγκινητικό (φώτο)

"Σε ευχαριστούμε Σοφία Κοκοσαλάκη που μας έκανες όλους υπερήφανους που είμαστε Έλληνες"

Η είδηση του θανάτου της Σοφίας Κοκοσαλάκη που έχασε στα 47 της τη μάχη με τον καρκίνο, σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της μόδας. Η ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια που ζούσε και εργαζόταν στο Λονδίνο, ήταν η πρώτη πρέσβειρα του "Grecian Chic" σε όλο τον κόσμο.

Οι δημιουργίες της είχαν έμπνευση την Ελλάδα και την αρχαία ελληνική ιστορία. Οι αιθέριες δημιουργίες της Ελληνίδας "Μαντάμ Γκρε", χαρακτηρίζονταν από τις αιθέριες πτυχώσεις που υμνούσαν το αρχαιοελληνικό στυλ στην πιο σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή του.

Μία άλλη μεγάλη κυρία της μόδας, που ταξιδεύει το ελληνικό design σε όλο τον κόσμο, η Mary Katrantzou, αποχαιρέτησε την Σοφία Κοκοσαλάκη με πολύ συγκινητικό τρόπο.

 

 

Σε ανάρτηση της στο Instagram έγραψε:

"Σε ευχαριστούμε Σοφία Κοκοσαλάκη που μας έκανες όλους υπερήφανους που είμαστε Έλληνες. Που διέδωσες τις αξίες του πολιτισμού μας , πολύ πέρα από τα σύνορα μας, μέσα από το απίστευτο ταλέντο, την εξυπνάδα και το χάρισμα που διέθετες. 

Στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχα την τύχη να σε γνωρίσω, μου έδειξες , πριν ακόμα προλάβω η ίδια να το καταλάβω, τι σημαίνει πραγματική δύναμη και ποια είναι η σωστή στάση που χρειάζεται να έχει κάποιος στη βιομηχανία της μόδας. 

Πάντα θαύμαζα την αποφασιστικότητά σου και τις αξίες τις οποίες ακολουθούσες στη ζωή σου, πάντα με τους δικούς σου όρους. Τα σημερινά νέα με συγκλόνισαν και μου είναι πολύ δύσκολο να τα δεχθώ. Είναι πολύ λυπηρό.

Αναπαύσου εν ειρήνη Σοφία. Στέλνω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους και στην οικογένεια σου".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ