Αυτό το μαύρο παντελόνι κοστίζει 52 ευρώ & η Κένταλ Τζένερ μας έπεισε να το φορέσουμε (φώτο)

Τα παντελόνια Dickies τα προτιμούν πολλές διάσημες κυρίες των οποίων το στυλ θα θέλαμε να αντιγράψουμε

Όταν πρόκειται να επιλέξουμε καθημερινά, βασικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα μας, μπορούμε να δούμε τι φοράει η Κένταλ Τζένερ. Η διάσημη σταρ των Καρντάσιανς, μπορεί να κάνει ένα απλό βασικό κομμάτι να μοιάζει πανάκριβο.

Είτε πρόκειται για ένα απλό, λευκό t-shirt, είτε για μακριές ζεστές ζακέτες, είτε για ένα τζιν ή ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι η Κιμ έχει το ταλέντο να το παρουσιάζει σαν design ρούχο που κοστίζει μια περιουσία.

Έτσι και γι' αυτό το φθινόπωρο μας "έδειξε το δρόμο". Καλωσορίστε στη ντουλάπα σας το Dickies.

Η φίρμα είναι γνωστή για τα άνετα και κομψά παντελόνια της. Η Κένταλ Τζένερ δεν είναι η μόνη που τα προτιμά, αναφέρει η βρετανική Vogue.

. Κατά τη διάρκεια της NYFW, η Bella Hadid εμφανίστηκε με ένα κομψότατο μαύρο παντελόνι Dickies, ενώ στην επίδειξη μόδας  του οίκου Oscar de la Renta για τη συλλογή Άνοιξη -καλοκαίρι 2020, η Zoe Kravitz επέλεξε ένα παντελόνι Dickies, για την εμφάνιση της.

© Astrid Stawiarz - Getty Images

Το παντελόνι που φόρεσε η Κένταλ Τζένερ κοστίζει 45 λίρες Αγγλίας (52 ευρώ) και η σχετικά οικονομική φίρμα, έχει πελάτισσες όλες τις κυρίες των οποίων το στυλ θα θέλαμε να αντιγράψουμε

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ