Ρόδος: Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε σε φούρνο- «Μου ζητάει το παιδί να φάει & του λέω κάνε υπομονή...» (βίντεο)

«Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 900- 1000 ευρώ και μπορούσα και ζούσα τα παιδάκια μου μια χαρά... Τα έβλεπα στην τηλεόραση και θλιβόμουν και να που έφτασα κι εγώ σε αυτή την κατάσταση...» ανέφερε η γυναίκα.

Η ιστορία του 9χρονου κοριτσιού που λιποθύμησε χθες από πείνα μέσα σε φούρνο στη Ρόδο, έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Η μητέρα του παιδιού, άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος, διαζευγμένη με δύο κοριτσάκια, αναζητά εργασία, όμως η κατάσταση είναι δύσκολη λόγω του κορωνοϊού.

 

Διαβάστε επίσης: 9χρονη κόρη άνεργης ξενοδοχοϋπαλλήλου της Ρόδου λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο

Όπως τόνισε η γυναίκα δεν περίμενε πως το παιδί της θα έπεφτε κάτω από την πείνα, ενώ το κοριτσάκι της την ρώτησε, όπως αποκάλυψε, «Έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;». 

«Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 900- 1000 ευρώ και μπορούσα και ζούσα τα παιδάκια μου μια χαρά... Τα έβλεπα στην τηλεόραση και θλιβόμουν και να που έφτασα κι εγώ σε αυτή την κατάσταση...» ανέφερε χαρακτηριστικά η άνεργη μητέρα της 9χρονης, μιλώντας στο Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η ίδια μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι για μια μητέρα να βλέπει το παιδί της να πεινάει, ενώ είπε πως όλοι περνούν δυσκολίες και θεώρησε πως είναι κάτι παροδικό.

Η γυναίκα σταμάτησε να εργάζεται από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ τον χειμώνα ζούσε με το επίδομα ανεργίας και όπως είπε ο πατέρας των παιδιών της δεν της συμπαραστέκεται καθόλου.

«Σκέφτηκα: έφερα στον κόσμο τα παιδιά για να πεινάνε; Έφτασα στο σημείο το κοριτσάκι να μου ζητάει να φάει και να της λέω, κάνε υπομονή να πάρω τα 533 ευρώ;» είπε η γυναίκα, ενώ αποκάλυψε πως της έκοψαν και το ρεύμα στο σπίτι όπου μένει με τα παιδιά της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ