Ο Σπύρος Σούλης παρουσιάζει: 10 στιλάτα κομοδίνα που ταιριάζουν σε κάθε υπνοδωμάτιο - Θα δώσουν άλλη αίσθηση στο χώρο (φώτο)

10 προτάσεις που είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν.

Μπορεί οι περισσότεροι να αφιερώνουν πολύ χρόνο για να διαλέξουν το κρεβάτι τους, αλλά λίγοι είναι αυτοί που δίνουν ανάλογη προσοχή και στα πολύ σημαντικά… συνοδευτικά του: ο λόγος για τα κομοδίνα!

Ένα στιλάτο κομοδίνο μπορεί πραγματικά να αναβαθμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που εκτός από πολύ στιλάτο θα είναι και ιδιαίτερα λειτουργικό.

Είτε προτιμάτε κάποιο μοντέρνο και μίνιμαλ σχέδιο, είτε κάτι πιο κλασσικό με ιδιαίτερες διακοσμητικές λεπτομέρειες, σας έχουμε 10 προτάσεις που είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν.

Μοντέρνο με ξύλο και μέταλλο, αυτό το κομοδίνο είναι σίγουρο πως δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα δημιουργήσει στον χώρο σας μια πολύ όμορφη διακοσμητική παρέμβαση.

Κάποιες φορές τα απλά πράγματα είναι και τα πιο εντυπωσιακά. Αυτό το μεταλλικό κομοδίνο με το τζάμι ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια που αγαπούν το μίνιμαλ.

Θέλετε κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό; Τότε ένας κορμός δέντρου θα σας χαρίσει το εντυπωσιακότερο κομοδίνο και θα φέρει μια γήινη νότα στον χώρο σας.

Για όσους προτιμούν κάτι πιο κλασσικό και ρομαντικό, ένα λευκό κομοδίνο όπως αυτό με καμπυλωτά πόδια είναι ιδανικό.

Ποιος είπε ότι μπορείτε να έχετε μόνο ένα; Επιλέξτε δύο τραπεζάκια που μπαίνουν τα ένα μέσα στο άλλο και δημιουργούν δύο διαφορετικά επίπεδα.

Αν ψάχνετε κάτι που θα λειτουργήσει και ως αποθηκευτικός χώρος, τότε ένα κομοδίνο με πολλά συρτάρια θα σας χαρίσει άνεση και λειτουργικότητα.

Ένα κασόνι που θα το βάψετε λευκό και θα του βάλετε ροδάκια αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα για κομοδίνο. Πρωτότυπο, οικονομικό και… DIY!

Δεν έχετε κομοδίνο; Κανένα πρόβλημα. Λειτουργεί εξίσου καλά και ένα απλό λευκό σκαμπό!

Για κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια επιδιώξτε ένα κομοδίνο από ποιοτικό ξύλο. Θα δώσει μοναδική αισθητική στον χώρο σας αναφέρει το spirossoulis.com

Αν πάλι δεν θέλετε να μπείτε στον κόπο να το βάψετε και να βάλετε ροδάκια, βάλτε το κασόνι σας όρθιο δίπλα στο κρεβάτι. Θα σας προσφέρει και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ