Όταν βρεις τον άνθρωπό σου τον αγαπάς & τον κρατάς για πάντα: Ο Μίνωας Μάτσας έστειλε μήνυμα στην Όλγα Κεφαλογιάννη στη Ρωμαϊκή Αγορά - Αποκλειστικές φωτό & βίντεο

Μία υπέροχη βραδιά κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης... 

Μία μαγική βραδιά επεφύλασσε ο συνθέτης Μίνωας Μάτσας στη Ρωμαϊκή Αγορά με τη συναυλία του χθες το βράδυ κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. 

Στον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο, ιδανικό λόγω των περιορισμών του Covid, καθώς είναι εντελώς ανοιχτός από όλες τις πλευρές, έδωσε μια μοναδική συναυλία για τους σκοπούς της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης HOPEgenesis, που έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Στη φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει» έδωσε, φυσικά, το "παρών" ο πατέρας του γνωστού συνθέτη, Μάκης Μάτσας, γκουρού της ελληνικής δισκογραφίας, ο οποίος έχει αναδείξει τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδιστές, από τον Γιάννη Πάριο και τον Γιώργο Νταλάρα μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και την Ελεονώρα Ζουγανέλη, από τη νέα γενιά.

Μαζί του και η Μαργαρίτα Μάτσα, αδελφή του Μίνωα, η οποία έχει αναλάβει πλέον τα ηνία της Minos EMI.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Μίνωας Μάτσας προανήγγειλε το επόμενο τραγούδι, το οποίο, όπως, είπε χαρακτηριστικά, είχε γράψει ο παππούς του, Μίνως Μάτσα και το είχε αφιερώσει στη γιαγιά του, Μαργαρίτα, λέγοντας της «Όταν βρίσκουμε τον άνθρωπό μας, τον κρατάμε για πάντα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roman Agora @minosmatsas @hopegenesisorg

A post shared by Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) on

 

Η συγκεκριμένη ατάκα ενθουσίασε το κοινό, που την εξέλαβε ως υπαινιγμό και αφιέρωση στην αγαπημένη του Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταχειροκροτούσε τον συνθέτη που έπαιζε πιάνο, καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας και συνόδευε τους δύο τραγουδιστές, Ελεονώρα Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη.

 

 

Στο τέλος της εκδήλωσης φωτογραφήθηκε μαζί του, ενώ σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

 

 

Το eirinika που έδωσε το "παρών" στη συναυλία εντόπισε, ανάμεσα στο κοινό και τον πατέρα της τραγουδίστριας, Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος καθόταν μαζί με τον μέλλοντα γαμπρό του, δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου.

 

 

Στο τέλος της βραδιάς, ανέβηκε στη σκηνή και ο γνωστός μαιευτήρας γυναικολόγος, Στέφανος Χανδακάς, ο οποίος είναι πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης HOPEgenesis. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ