Yael Shelbia: Ποιο είναι το 19χρονο μοντέλο που ψηφίστηκε το ομορφότερο πρόσωπο του 2020 - Η καλλονή με τα καταγάλανα μάτια (φωτό & βίντεο)

Κάνει την υποχρεωτική στρατιωτική της θητεία στην Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ

Η 19χρονη Yael Shelbia ψηφίστηκε ως το ομορφότερο πρόσωπο του 2020 και οι λόγοι είναι εμφανείς. Η νεαρή κοπέλα έχει καταγάλανα μάτια ενώ ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας.

Πρώτη λοιπόν στη λίστα του TC Candler με τα "ομορφότερα πρόσωπα του 2020" βρέθηκε η 19χρονη Yael Shelbi, από το Ισραήλ.

 

 

Σύμφωνα με το TC Candler δεν πρόκειται απλά για τα πιο καλλίγραμμα σώματα ή τις ποιο σέξι γυναίκες, αλλά για τα πιο όμορφα πρόσωπα. Γυναίκες από όλο τον κόσμο, γνωστές celebrities, αλλά και νέα πρόσωπα που μας εντυπωσιάζουν.

 

 

Ποια είναι όμως η 19χρονη καλλονή;

Η 19χρονη είναι από το Ισραήλ και ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας συμμετάσχει ήδη στην καμπάνια για την ισραηλινή εταιρεία ενδυμάτων Renuar, αλλά και τη σειρά μακιγιάζ KKW Beauty της Kim Kardashian.

 

 

Η Shelbia, η οποία αυτή την περιόδο κάνει την υποχρεωτική στρατιωτική της θητεία στην Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ έχει βρεθεί ξανά στην συγκεκριμένη λίστα αφού ήταν στην 14η το 2017,  στην 3η το 2018 και στη δεύτερη πέρυσι, προτού καταφέρει φέτος να κατακτήσει την πρώτη θέση.

 

 

Μιλώντας στου Channel 12 από το Λος Άντζελες, η Shelbia είπε ότι εξεπλάγη ταν πήρε το στέμμα.

«Ποτέ δεν ήμουν πρώτη σε τίποτα…. είναι πολύ ωραίο », είπε το νεαρό μοντέλο σύμφωνα με το timesofisrael.com. Εξηγώντας πώς κατάφερε να έρθει στο Λος Άντζελες - αφού υπηρετεί στο στρατό - η Shelbia εξήγησε ότι το IDF ήταν πολύ εξυπηρετικό και της έδωσε την άδεια, ωστόσο θα γύριζε πίσω μέσα στις επόμενες ημέρες,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ