Jennifer Lopez: 20 χρόνια από το Love Don't Cost a Thing! - Περπατά στην παραλία και πετά τα πολύτιμα αξεσουάρ της, όπως στο video clip (φωτό & βίντεο)

Η αγάπη δεν κοστίζει τίποτα!

20 χρόνια έχουν περάσει από το δεύτερο άλμπουμ της Jennifer Lopez στο οποίο ακούσαμε το θρυλικό «Love Don't Cost a Thing» και η γνωστή τραγουδίστρια έκανε remake του video clip.

Το συγκεκριμένο κομμάτι κυκλοφόρησε το 2001 και είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της Jlo.

Τώρα λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που μοιάζει πολύ με το clip του Love Don't Cost a Thing.

Την βλέπουμε να περπατά σε μια εξωτική παραλία και να βγάζει το λέυκο της παλτό, αλλά και τα πολύτημα αξεσουάρ της, όπως το ρολόι και τα ακριβά γυαλιά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Έχει τα μαλλιά της πιασμένα τα μισά σε αλογουουρά και τα υπόλοιπα κάτω, ενώ στο τέλος λίγο πριν βγάλει την μπλούζα της το clip τελειώνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στο συγκεκριμένο τραγούδι οι στίχοι λένε ότι η αγάπη δεν κοστίζει τίποτα, ενώ η Jlo τραγουδά στον αγαπημένο της ότι δεν χρειάζεται τα λεφτά του και τα αμάξια του, αφού έχει τα δικά της.

Στο video clip που είχε κυκλοφορήσει τότε η Jennifer Lopez έφευγε από το πολυτελή σπίτι της με ένα ακριβό καμπριολέ αυτοκίνητο και κατευθυνόταν προς μια παραλία.

Επίσης φορούσε γυαλιά ηλίου και ένα λευκό παλτό (όπως και στο remake) τα οποία και έβγαλε για να μείνει με το μαγιό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ