Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσοχή σήμερα, λίγο περισσότερο στην επικοινωνία, στις επαφές και την οδήγηση

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Το πρωινό της Παρασκευής η επιρροή του ανάδρομου Ερμή είναι πιο έντονη, καθώς η Σελήνη δημιουργεί όψη τετραγώνου προς αυτόν. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία, στις επαφές και την οδήγηση. 

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σε φάση κενής πορείας μπορεί να μην σας δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε, προσπαθήστε να το κάνετε καλύτερα μετά τις 20/2 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία ή έστω την επόμενη εβδομάδα που είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας οι όψεις, ειδικά από τις 11/2 μέχρι τις 14/2. Μετά τις 19:16 το απόγευμα η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Τοξότη και βοηθά τη διάθεση σας και τις επαφές σας να γίνουν κάπως πιο ανάλαφρες.

Εκεί μπορεί να σας πιάνει και μια νοσταλγία για φίλους, ίσως και τα ταξίδια που έχετε πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Αλλά μην αποθαρρύνεστε. Δεν θα είναι πολύ μακριά η μέρα που θα ξαναπάρετε ένα αεροπλάνο, ένα πλοίο και να ξανανιώσετε πάλι ότι η ζωή είναι ωραία!

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα, με την Σελήνη στον Σκορπιό σε φάση κενής πορείας, υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους.

Η Σελήνη στον Τοξότη από τις 19:16 κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες. Από την άλλη, το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη αργά τη νύχτα σας προσφέρει την ευκαιρία για ένα πιο χαλαρό βράδυ, μολονότι δεν σταματάτε ποτέ να σκέφτεστε τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Αυτό όμως θα είναι η καθημερινότητα σας μέχρι τις αρχές Μαρτίου αγαπητοί μου Ταύροι. Οπότε κοιτάξτε να βρείτε και τρόπους να διώχνετε το άγχος από το μυαλό και την ψυχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το μεσημέρι σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας, κυρίως της δουλειάς και της υγείας. Βέβαια, η Σελήνη κενή πορείας δεν προσφέρεται για εκκινήσεις ή σοβαρές αποφάσεις, όπως θα δείτε και στο σχετικό άρθρο μου. Παρόλα αυτά θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στον Τοξότη ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και κάνει το αποψινό βράδυ ιδιαίτερα κοινωνικό. Δεν χρειάζεται όμως να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία. Αφήστε στους άλλους (σύντροφο, φίλους) να σχεδιάσουν κάτι γι’ απόψε και απλώς ακολουθήστε τους.

Έτσι θα περάσετε πιο όμορφα. Αν είστε μόνες-οι το αποψινό βράδυ υπόσχεται και κάτι πιο ερωτικό με το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης αργά τη νύχτα. Σήμερα το πρωί μπορεί να υπάρχουν παρατράγουδα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ