Τα βίντεο με τα καυτά ερωτικά gay φιλιά των Dolce & Gabbana - Προκάλεσαν πλήθος αρνητικών και θετικών σχολίων στο Instagram

 love is love!

Οι Dolce & Gabbana το δαιμόνιο δίδυμο της μόδας στην Ιταλία αποφάσισε φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να αποθεώσει τον έρωτα. Τον λεγόμενο straight  και τον λεγόμενο gay!

Με μια σειρά βίντεο υμνούν τον έρωτα ανάμεσα στον άντρα και στην γυναίκα, ανάμεσα σε δύο γυναίκες αλλά και ανάμεσα σε δύο άντρες.

Η μόδα είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου οι τάσεις της κοινωνίας - είτε συμφωνούμε είτε όχι, είτε της υιοθετούμε είτε όχι - αποτυπώνονται γρήγορα και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

 

Οι δύο φίλοι, ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana υπήρξαν εραστές και συνέταιροι στην δημιουργία ενός από τους διασημότερους οίκους μόδας στον κόσμο.

Σήμερα δεν είναι πια μαζί αλλά παραμένουν ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στην επιχείρηση της μόδας.

 

Τα τολμηρά βίντεο με τους έρωτες ομοφυλόφιλων προκάλεσαν εκατοντάδες αρνητικά αλλά και θετικά σχόλια με το τελικό σλόγκαν να είναι το love is love.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ