Η εντυπωσιακή total deep blue τουαλέτα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη - Tο χρυσό τσαντάκι, η ασορτί μάσκα & εσάρπα για το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο (φωτό)

Εντυπωσίασε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με δημιουργία της Celia Kritharioti....

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν οι υψηλοί προσκεκλημένοι των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, για το δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, ξεκίνησε στις 20:30 αφού προηγήθηκαν η προσφώνηση από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και οι αντιφωνήσεις των υψηλών προσκεκλημένων.

Με κάθε επισημότητα και με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τους ξένους ηγέτες στο Προεδρικό Μέγαρο για το επίσημο δείπνο με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Παρόντες στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Θόδωρο, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη καθώς και οι υπουργοί που συνόδευσαν τους ομολόγους τους που βρίσκονται στη χώρα ως προσκεκλημένοι.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη όπως πάντα άλλωστε μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. 

Η κ. Βαρδινογιάννη για μια ακόμα φορά ξεχώρισε με το ιδιαίτερα κομψό μπλε βραδινό ρούχο του οίκου Celia Kritharioti Couture. Μάλιστα σέταρε την τουαλέτα με ίδια μάσκα και εσάρπα... 

Δείτε όλες τις φωτό από eurokinissi στο Slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ