Ο Γούντι Άλεν και η συνέντευξή του στο CBS Sunday Morning μετά από 30 χρόνια: «Δεν είμαι παιδόφιλος»

Στον απόηχο του ντοκιμαντέρ του HBO “Allen v. Farrow"

Στην πρώτη του συνέντευξη σε αμερικανικό δίκτυο μετά από σχεδόν 30 χρόνια ο Γούντι Άλεν αρνείται για ακόμα μια φορά ότι κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του Ντίλαν Φάροου.

Την Κυριακή κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα Paramount Plus,  η συνέντευξη που εξασφάλισε τον Ιούλιο του 2020, το CBS Sunday Morning.

Στον απόηχο του ντοκιμαντέρ του HBO “Allen v. Farrow,” το CBS δημοσίευσε την συνέντευξη που είχε πάρει από τον σκηνοθέτη με αφορμή το επικείμενο βιβλίο του «Apropos of Nothing», το οποίο τελικά δεν κυκλοφόρησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cult Report (@cultreport)

Ο Γούντι Άλεν είχε μιλήσει το καλοκαίρι στον δημοσιογράφο του αμερικανικού δικτύου CBS Λι Κόουαν με την ανακοίνωση του καναλιού να αναφέρει τώρα τα εξής:

«Η συνέντευξη, που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στο πλαίσιο της ειδησεογραφίας που είχε προκύψει, θα παρουσιαστεί τώρα δεδομένου του ανανεωμένου ενδιαφέροντος για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του σκηνοθέτη».

«Τίποτα από ό,τι έχω κάνει με την Ντίλαν δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως κακοποίηση (...) Ήταν καλό παιδί. Δεν πιστεύω πως έβγαλε από το μυαλό της όσα είπε ή ότι λέει ψέματα. Πιστεύει πως όντως συνέβησαν όσα λέει» είπε ο Γούντι Άλεν σύμφωνα με το People.

«Δεν με είχαν κατηγορήσει ποτέ για τίποτα και ξαφνικά οδηγήθηκα στη μέση ενός αμφιλεγόμενου αγώνα επιμέλειας στο εξοχικό της Μία με ένα 7χρονο κορίτσι. Απλώς - στην επιφάνεια, δεν πίστευα ότι απαιτείται έρευνα» πρόσθετει στην 35λεπτη συνέντευξη στο CBS.

Η συνέντευξη που είχε δώσει το 1992 ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στο 60 Minutes

«Το γεγονός ότι υιοθετήσαμε δυο κορίτσια αποδεικνύει την αθωότητα μου. Δεν δίνεις δυο μωρά σε κάποιον που πιστεύεις πως είναι παιδόφιλος» είπε ακόμα αναφορικά με την σχέση του με την Σουν Γι - την επίσης υιοθετημένη κόρη της Μία Φάροου - με την οποία είναι παντρεμένος από το 1997.

Σημειώνεται ότι το 1992 - όταν είχε χωρίσει με τη  Μια Φάροου - είχαν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση της 7χρονης τότε Ντίλαν. Ο Γούντι Άλεν είχε γίνει το 1991 και επίσημα πατέρας του κοριτσιού που είχε υιοθετήσει η πρώην σύντροφός του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ