Οι διάσημοι φίλοι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Καλιφόρνια: Αμάλ Κλούνεϊ, Όπρα, Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ (φωτό)

Πλέον ζουν σε μια έπαυλη 11 εκατομμυρίων!

H Αμάλ Κλούνεϊ, η Όπρα, αλλά και η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ είναι μερικά από τα διάσημα πρόσωπα με τα οποία κάνουν παρέα στην Καλιφόρνια η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Από όταν εγκατέλειψε την Βρετανία και τα βασιλικά του καθήκοντα ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ έχει εγκατασταθεί μόνιμα μαζί με την εγκυμονούσα γυναίκα του και τον γιο τους Άρτσι σε μια έπαυλη 11 εκατομμυρίων που βρίσκεται στο Montecito, της Santa Barbara.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι σύμφωνα με το Hello, οι διάσημοι φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Καλιφόρνια:

Σερένα Γουίλιαμς


Η διάσημη τενίστρια γνωρίζει την Δούκισσα του Σάσεξ ήδη από το 2014 ενώ ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που την υποστήριξε μετά την συνέντευξη που είχε δώσει με τον Χάρι στην Όπρα.

Ορλάντο Μπλουμ και Κείτι Πέρι


Το λαμπερό ζευγάρι πρόσφατα απέκτησε και αυτό μια έπαυλη στην περιοχή όποτε είναι πλέον οι καινούργιοι γείτονες της Μέγκαν και του Χάρι.

Μάλιστα πρόσφατα ο πρίγκιπας είχε αποκαλύψει ότι ο Βρετανός ηθοποιός του είχε στείλει μήνυμα για να τον προειδοποιήσει για τους παπαράτσι που ήταν έξω από τα σπίτια τους!

 

Όπρα Γουίνφρεϊ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Άλλη μια από τις διάσημες γειτόνισσες της Μέγκαν και του Χάρι αφού η διάσημη παρουσιάστρια ζει κοντά στο ζευγάρι με το οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις εξασφαλίζοντας μάλιστα και την περίφημη συνέντευξη που της έδωσαν πριν από λίγο καιρό.

Παράλληλα η παρουσιάστρια μαζί με τον Χάρι έχουν δημιουργήσει και μια σειρά - ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία.

 

Τζέιμς Κόρντεν 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Corden (@j_corden)

Ο Βρετανός παρουσιαστής λέγεται ότι είναι φίλος με τον πρίγκιπα Χάρι εδώ και κάποια χρόνια ενώ ο ίδιος ήταν καλεσμένος και στον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Πλέον και ο παρουσιαστής ζει στην Αμερική οπότε πολύ πιθανό οι δυο «παλιοί φίλοι» να βρέθηκαν ξανά στην Καλιφόρνια.  

Πριγιάνκα Τσόπρα


Η ηθοποιός και σύζυγος του Νικ Τζόνας είναι φίλη εδώ και κάποια χρόνια με την Μέγκαν ενώ ήταν και εκείνη καλεσμένη στον γάμο της με τον Χάρι.

Εκτός αυτών είναι επίσης και γειτόνισσα του ζευγαριού οπότε διόλου απίθανο να πίνει καφέ μαζί με την Δούκισσα.

Αμαλ Κλούνεϊ


Ίσως να είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν περιμέναμε να δούμε στην λίστα ωστόσο η δικηγόρος και σύζυγος του γοητευτικού Τζορτζ μαζί με τον άντρα της ήταν επίσης καλεσμένοι στον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι.

Μάλιστα το Hello αναφέρει ότι πιθανόν να  γνωρίστηκαν μέσω της πριγκίπισσας Ευγενίας και του συζύγου της Jack Brooksbank ο οποίος είναι πρέσβης της Casamigos, της μάρκας τεκίλας που ανήκει στον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Diageo.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ