Rihanna by Rihanna! Η 33χρονη σταρ πόζαρε στο εξώφυλλο της Vogue Italia και τα έκανε όλα μόνη της! Διάλεξε ρούχα, φωτογράφισε τον εαυτό της (φωτό)

Επιμελήθηκε η ίδια το στυλ της!

Ένα διαφορετικό εξώφυλλο έκανε η Rihanna που φιλοξενήθηκε στο cover της ιταλικής Vogue για το τεύχος Ιουνίου.

 

Η 33χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας από τα Barbados όχι μόνο πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του γνωστού περιοδικού αλλά πήγε ένα βήμα πιο πέρα, αφού επιμελήθηκε η ίδια το στυλ της και φωτογράφησε τον εαυτό της!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η σταρ, που έχει και το δικό της brand (Fenty), επέλεξε φαρδιά ρούχα αλλά και φορέματα με διαφάνεια, oversized μπουφάν και αξεσουάρ όπως παντάνες και καπέλα.

Για το εξώφυλλο του τεύχους«Do It Yourself» (Κάν' το μόνος σου) η καλλιτέχνης φωτογραφήθηκε φορώντας ένα βραδινό μαύρο φόρεμα Valentino και ψηλά τακούνια. Το τεύχος φέρει την ένδειξη «Rihanna by Rihanna».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

«Στο σκηνικό της φωτογράφισης η Rihanna ήταν ταυτόχρονα η καλλιτέχνης και η μούσα, η παρατηρήτρια και η παρατηρούμενη, η σκηνοθέτης και ο χαρακτήρας, πειραματιζόμενη με τη λεπτή γραμμή που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών ενός καλλιτέχνη» εξηγείται στη λεζάντα στην ανάρτηση στο Instagram του Vogue Italia. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ