Η γκαρνταρόμπα της Brigitte Macron στους G7 γράφει ιστορία: Μονόχρωμα σύνολα, Chanel ασπρόμαυρο παλτό του ονείρου & λευκό midi (φωτό)

Για άλλη μια φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ!

Ένα όνειρο η γκαρνταρόμπα της Brigitte Macron που βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της Emmanuel, στη σύνοδο κορυφής των G7, στην Κορνουάλη.

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου για ακόμα μια φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ με τις εμφανίσεις της, με την ίδια να επιλέγει κατά κύριο λόγο μονόχρωμα σύνολα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το παλτό του ονείρου! Ένα ασπρόμαυρο Chanel tweed με χρυσές λεπτομέρειες το οποίο συνδύασε υπέροχα με total black outfit από μέσα. 

Είχε επιλέξει ένα στενό, κομψό παντελόνι που τόνιζε την καλλίγραμμη φιγούρα της, ενώ από πάνω είχε φορέσει ένα λίγο πιο φαρδύ μπλουζάκι. Φυσικά φορούσε γόβες στους ίδιους τόνους, αφού η πρώτη κυρία της Γαλλίας έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Υπέροχο ήταν όμως και το λευκό midi σύνολο, το οποίο συνδύασε με ποντικί γόβες και τα χρυσά της κοσμήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Bromet (@tbromet)

Ακόμα την είδαμε με ένα μαύρο φόρεμα, αλλά και με ένα έντονο μπλε - μωβ σακάκι, με ασορτί φόρεμα από τον αγαπημένο της γαλλικό οίκο, τον Louis Vuitton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @centaursoul

Όσο για τα αξεσουάρ της η σύζυγος του Emmanuel Macron προτίμησε τα μικρά τσαντάκια, ενώ ιδιαίτερα chic ήταν και το χτένισμά της με την ίδια να πιάνει τα μαλλιά της σε ένα μικρό χαμηλό κότσο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ