Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κία Παπαδοπούλου: Η δημοσιογράφος που έγραψε το κείμενο για το σποτ γονιμότητας απαντά - «τα έζησα στο πετσί μου, ας μην σηκώνουν το δάχτυλο...»

«Προσπαθήστε να βλέπετε και να κρίνετε σωστά ακόμα κι αν υπάρχει πολύ σκοτάδι!»

Ένας σάλος έχει προκληθεί γύρω από το Συνέδριο Γονιμότητας και το προωθητικό σποτ, με την δημοσιογράφο Κία Παπαδοπούλου, που έγραψε το κείμενο να απαντά μέσα από ανάρτησή της στο facebook.

Η κ Παπαδοπούλου που ασχολείται με το ιατρικό ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «σ'αυτό το κείμενο έχω γράψει όλα όσα έχω βιώσει στο πετσί μου επειδή έκανα το έγκλημα να είμαι 10 χρόνια παντρεμένη χωρίς να έχω κάνει παιδιά».

Δείτε επίσης: Κώστας Πάντος για σποτ συνεδρίου Γονιμότητας: «Ερχόμαστε οι γυναικολόγοι αντιμέτωποι με γυναίκες 40άρες που θέλουν να κάνουν παιδί» (βίντεο)

Αναλυτικά έγραψε στην ανάρτηση της

«Έρχεται η μέρα που κλείνεις τα πολλά και αρχίζει ο απολογισμός.  Πέρασες στο πανεπιστήμιο Έπιασες μια καλή δουλειά 

Γνώρισες τον άντρα τον ονείρων σου και ξαφνικά… μαθαίνεις πως αυτό το 4 στον διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα. «Φωνές: Άντε τι κάθεσαι! Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μάνα;» 

Τι έκανα λάθος;  Τίποτα δεν έκανες λάθος! Απλά δεν γνώριζες. Αν ονειρεύεσαι να κάνεις την δίκη σου οικογένεια ΑΥΡΙΟ! Φρόντισε να ενημερωθείς ΣΗΜΕΡΑ! Κία Παπαδοπούλου 

Αυτό το κείμενο έχει την δίκη μου υπογραφή και καταθέτει ένα κομμάτι από την ψυχή μου. Σ αυτό το κείμενο έχω γράψει όλα όσα έχω βιώσει στο πετσί μου επειδή έκανα το έγκλημα να είμαι 10 χρόνια παντρεμένη χωρίς να έχω κάνει παιδιά. Γιατί έχω περάσει τα 40 και δεν έχω γίνει μάνα. Γιατί η δίκη μου οικογένεια έχει έναν υπέροχο αδέσποτο σκύλο και όχι παιδιά όπως θα «έπρεπε».

Αυτές τις ερωτήσεις, που έχω βάλει ως ερινύες στο σποτ, τις έχω δεχτεί άπειρες φορές στη ζωή μου… η ειρωνία είναι ότι τις έχω δεχτεί και από ανθρώπους που σήμερα σηκώνουν το δάχτυλο και με καταδικάζουν που τις έγραψα. Θέλετε να μου πείτε πως μόλις μια γυναίκα περάσει τα 40 ΔΕΝ είναι η πρώτη ερώτηση που της κάνουν; Ακόμα και στην τηλεόραση. 

Μου ζητήθηκε να γράψω το κείμενο για ένα κοινωνικό μνμ με θέμα την γυναικεία υπογονιμότητα. Το κείμενο μου εγκρίθηκε από τους διοργανωτές και φυσικά από το ΕΣΡ. Αυτή είναι η δουλειά μου, είμαι δημοσιογράφος και έχω γράψει παρά πολλά κείμενα μετά από έρευνα. Τα ιατρικά δεδομένα μιλούν ξεκάθαρα πως η έλλειψη γνώσης είναι ένας από τους βασικούς λόγους της γυναικείας υπογονιμότητας. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανατρέψω τα ιατρικά δεδομένα. Ακόμα και εγώ η ίδια αν είχα την γνώση που έχω σήμερα θα τα είχα κάνει όλα αλλιώς. Από πότε όμως είναι κακό να ενημερώνεται κάποιος όπως τονίζει το σποτ; 

Δείτε επίσης: Σάλος με το Συνέδριο για την Γονιμότητα: Απέσυρε την αιγίδα η ΠτΔ - είπαν «όχι» Ελεονώρα Μελέτη, Καίτη Γαρμπή, Ράνια Θρασκιά (φωτό & βίντεο)

Στο κοινωνικό μνμ έχω τονίσει δυο λέξεις «ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει κάνει λάθος!» και φυσικά «ΑΝ ονειρεύεσαι να κάνεις την δίκη σου οικογένεια…». Μπορεί να ονειρεύεσαι κάτι άλλο στη ζωή σου. Απλά ενημερώσου! Αυτό τονίζει  το μνμ, να διώξεις τις ενοχές που σου φορτώνουν οι άλλοι και φυσικά να ενημερωθείς σωστά! 

Προσπαθήστε να βλέπετε και να κρίνετε σωστά ακόμα κι αν υπάρχει πολύ σκοτάδι!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ