Συγκινητικό βίντεο: Η στιγμή που όλοι οι θεατές στο Wimbledon σηκώνονται όρθιοι και χειροκροτούν την δημιουργό του εμβολίου AstraZeneca

Θέλησαν να τιμήσουν πρόσωπα που μάχονται κατά της πανδημίας

Συγκινεί το βίντεο με τους θεατές του Wimbledon να σηκώνονται όρθιοι και να χειροκροτούν την Sarah Gilbert, την καθηγήτρια της Οξφόρδης που δημιούργησε το εμβόλιο της AstraZeneca μαζί με μια ομάδα επιστημόνων από το Oxford Vaccine Group.

Η Dame Sarah Gilbert βρισκόταν στο royal box καθώς ήταν ένα από τα πρόσωπα του τομέα της Υγείας που θέλησαν να τιμήσουν οι διοργανωτές με το να τους προσκαλέσουν στο Wimbledon.

Όταν λοιπόν ο εκφωνητής άρχισε να μιλά για το έργο τους στην μάχη κατά της πανδημίας και ανέφερε ότι βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό και η συνδημιουργός του εμβολίου κατά του κορωνοϊού ο κόσμος άρχισε να χειροκροτά ενώ ένας, ένας άρχισαν να σηκώνονται από τις θέσεις τους.

Η καθηγήτρια στην αρχή φάνηκε απορημένη ενώ στην συνέχεια είναι εμφανής η συγκίνηση στο πρόσωπό της.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η κόρη του Σερ Τομ Μουρ, Χάνα Ινγκραμ-Μουρ, του ανρθώπου που κατόρθωσε να μαζέψει πάνω από 32 εκατομμύρια λίρες για την στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) με σκοπό να βοηθήσει στην πανδημία. Δυστυχώς ο κάπτεν Τομ Μουρ πέθανε από κορωνοϊο, στα 100 του χρόνια, πριν από λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ