Η πριγκίπισσα Σαρλίν αναρρώνει στη Νότια Αφρική: Φτιάχνει κουβέρτες, μιλά με τα παιδιά της στο FaceTime - πώς αρρώστησε η royal του Μονακό (φωτό)

Εξήγησε για πιο λόγο δεν μπορεί να ταξιδέψει ακόμα

Νέες φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram η πριγκίπισσα Σαρλίν που βρίσκεται ακόμα στη Νότια Αφρική, μακριά από την οικογένειά της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στο Μονακό και στα δίδυμα παιδιά της, καθώς ακόμα αναρρώνει από την λοίμωξη ΩΡΛ που την ταλαιπωρεί.

«Περνάω χρόνο με τον Jacqui και την Bella, φτιάχνω κουβέρτες για τον γειτονικό βρεφονηπιακό σταθμό. Ευχηθείτε μου καλή τύχη» έγραψε στο ποστ της η μητέρα του Ζακ και της Γκαμπριέλα.

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε την βλέπουμε να τραβάει selfie μπροστά από μια αφίσα που γράφει «σώστε τους ελέφαντες» ενώ σε άλλες να κάνει FaceTime με τα 6χρονα πριγκιπόπουλά της.

Την ίδια ώρα η royal του Μονακό μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία της στο νοτιοαφρικανικό κανάλι News24, με την ίδια να λέει ότι πριν το ταξίδι της είχε κάνει χειρουργείο στο στόμα με αποτέλεσμα να υποστεί μόλυνση, κάτι που αντιλήφθηκε αρκετά αργότερα όταν άρχισε να την πονάει το αυτί της και επισκέφτηκε ειδικό.

Επιπλέον εξήγησε ότι λόγω της κατάστάσης της τα αυτιά της δεν μπορούν ακόμα να αντέξουν την πίεση και η ίδια δεν μπορεί να πετάξει πάνω από 20.000 πόδια. 

Instagram/hshprincesscharlene

Υπενθυμίζεται ότι η Σαρλίν και ο Αλβέρτος πέρασαν την 1η Ιουλίου χωριστά την 10η επέτειο γάμου τους για την οποία δημοσίευσαν δύο βίντεο υπερπαραγωγή, ενώ προηγουμένως είχαν εκδώσει σχετική ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής: «Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είμαι μαζί με τον άντρα μου στην επέτειό μας τον Ιούλιο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για μένα και με στεναχωρεί ιδιαίτερα. 

Instagram/hshprincesscharlene

Instagram/hshprincesscharlene

Παρόλα αυτά ο Αλβέρτος και εγώ δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των γιατρών, ακόμα και αν κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ήταν πραγματικά πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. 

Οι καθημερινές μου συζητήσεις με τον Αλβέρτο και τα παιδιά μας μου αναπτερώνουν το ηθικό αλλά μου λείπει η φυσική τους παρουσία. Ήμουν τυχερή που με επισκέφτηκαν στη Νότια Αφρική και ήταν υπέροχο το να τους δω. Ανυπομονώ να είμαστε και πάλι όλοι μαζί».

Μιλώντας επίσης στο Channel 24 πριν λίγο καιρό η πρώην ολυμπιονίκης της κολύμβησης είχε πει ότι: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει ο άντρας και τα παιδιά μου πολύ. Αυτό που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα ήταν όταν η ιατρική μου ομάδα μου είπε ότι δεν μπορώ να επιστρέψω σπίτι μου για την επέτειο των 10 χρόνων γάμου.  Ο Αλβέρτος είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την στήριξή του και την αγπαή του δεν τα τα έβγαζα πέρα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mylittle.crown

Η πριγκίπισσα είχε επισκεφτεί την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων ωστόσο το πρόβλημα με την υγεία της δεν της έχει επιτρέψει ακόμα να επιστρέψει κοντά στα 6χρονα δίδυμα παιδιά της Ζακ και Γκαμπριέλα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ