Ποιος είναι ο Rich Paul - ο 39χρονος μαύρος γόης, το νέο αμόρε της Adele - το δείπνο σε πολυτελή ρεστοράν & η κοινή εμφάνιση στο NBA (φωτό)

Αντιπροσωπεύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο μπάσκετ

Όπως όλα δείχνουν η Adele έχει βρει το νέο της αμόρε στο πρόσωπο του αθλητικού πράκτορα Rich Paul. Ποιος είναι όμως ο μαύρος γόης που της έχει «κλέψει» την καρδιά;

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί του στον τελικό του NBA με την διάσημη τραγουδίστρια να τραβά για ακόμα μια φορά πάνω της τα βλέμματα με την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της. Αδυνατισμένη και πιο κούκλα από ποτέ η Adele και ο 39χρονος πριν λίγες ημέρες έφαγαν μαζί σε πολυτελές ρεστοράν της Νέας Υόρκης, με τα ξένα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για ένα «ρομαντικό δείπνο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? (@adelequeen_)

Μάλιστα πηγή είπε στο E! ότι ήταν σε διπλό ραντεβού και ότι οι δυο τους φλέρταραν μεταξύ τους, έχοντας «παιχνιδιάρικη διάθεση». «Η Adele και ο Rich κάθισαν δίπλα, δίπλα ενώ το άλλο ζευγάρι απέναντί τους».

Η πρώτη φορά τους επίσημη έξοδο μαζί ήταν στον τελικό του NBA, ενώ σύμφωνα με την πηγή οι δυο τους φάνηκαν διαχυτικοί ο ένας απέναντι στον άλλον στο εστιατόριο όπου και έφαγαν.

Παράλληλα άλλη πηγή επιβεβαίβωσε στο People ότι η Adele και ο Rich βγαίνουν τους τελευταίους μήνες, αν και οι ίδιοι δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δήλωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Ποιος είναι λοιπόν ο Rich Paul - το νέο αμόρε της 33χρονης τραγουδίστριας;

Ως ιδρυτής του Klutch Sports Group, ο Paul αντιπροσωπεύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο μπάσκετ - συμπεριλαμβανομένων των LeBron James, Ben Simmons και Trae Young.

Ένας γενικός διευθυντής του NBA είπε, σύμφωνα με το People, για τον 39χρονο ότι «είναι ασταμάτητος στο να πάρει για τους παίκτες του όσο θέλουν και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να το πετύχει».

Αν και πλέον κάλει το Μπέβερλι Χιλς σπίτι του ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου ο αείμνηστος πατέρας του Rich Sr. διέθετε ένα μικρό κατάστημα, το R&J Confectionery. ΑΝ και είχε εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο του Akron μεταφέρθηκε τελικά στο Κλίβελαντ όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου. Έφυγε ωστόσο από το κολέγιο λίγους μήνες μετά το θάνατο του.

«Μου έλεγε πάντα ότι η εκπαίδευσή μου ήταν σημαντική», είχε πει ο Paul στον New Yorker για τον μπαμπά του. «Ήθελα πάντα να δουλεύω. Αλλά μάλλον θα είχα τελειώσει την σχολή αν ο πατέρας μου ήταν ζωντανός. Ποτέ δεν ήθελα να τον απογοητεύσω».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ