«Τέλος Οκτωβρίου» ελπίζει να γυρίσει η πριγκίπισσα Σαρλίν στο Μονακό: Οι φήμες περί χωρισμού με τον Αλβέρτο & η κατάσταση της υγείας της

Θα έμενε στη Νότια Αφρική για περίπου 10 μέρες αλλά...

«Τέλος Οκτωβρίου» ελπίζει να γυρίσει στο Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν που είναι αναγκασμένη να παραμείνει στη Νότια Αφρική ωσότου αναρρώσει από την λοίμωξη που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Ενώ οι φήμες περί διαζυγίου φουντώνουν καθώς η royal του Μονακό δεν έχει επιστρέψει ακόμα κοντά στον άντρα της και τα παιδιά της, η πρωταθλήτρια της κολύμβησης μίλησε για ακόμα μια φορά για την κατάσταση της υγείας της.

«Υποτίθεται ότι θα έμενα εδώ για 10 με 12 ημέρες αλλά δυστυχώς είχα πρόβλημα με τα αυτιά μου και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχα λοίμωξη στον ρινικό κόλπο. Έτσι χρειάζεται χρόνος για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί» είπε η ίδια στο South Africa Radio 702's.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνέντευξή της σε νοτιοαφρικανικό μέσο είχε πει ότι είχε κάνει ανόρθωση κόλπου/μόσχευμα οστού για την προετοιμασία οδοντικών εμφυτευμάτων ωστόσο όταν πήγε στη χώρα όπου μεγάλωσε διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει μόλυνση. Επιπλέον είχε εξηγήσει ότι λόγω της κατάστάσης της τα αυτιά της δεν μπορούν ακόμα να αντέξουν την πίεση και η ίδια δεν μπορεί να πετάξει πάνω από 20.000 πόδια. 

Έτσι τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει στον σύζυγο και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά της Γκραμπριέλα και Ζακ, με τους οποίους μιλάει ωστόσο μέσω Facecam.

«Δεν μπορώ να εξαναγκάσω τη θεραπεία μου» είπε επίσης η πριγκίπισσα Σαρλίν στο South Africa Radio 702's προσθέτοντας ότι ελπίζει να γυρίσει στο τέλος Οκτωβρίου.

Πάντως πηγές είπαν στο People ότι ο Αλβέρτος σχεδιάζει να επισκεφθεί την πριγκίπισσα μαζί με τα παιδιά τους, στο τέλος Αυγούστου.

«Δεν θα φήνε ποτέ τα παιδιά της»

Το γεγονός ότι η Σαρλίν παραμένει τόσο καιρό μακριά από την οικογένειά της με την ίδια να μην δίνει το παρών σε σημαντικές εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου του Gran Prix του Μονακό, αλλά και να μην είναι στην χώρα της για την επέτειο γάμου των 10 χρόνων με τον σύζυγό της έχει φουντώσει τις φήμες ότι εκείνη και ο ΑΛβέρτος οδεύουν προς τον χωρισμό.

«Η πριγκίπισσα προς το παρόν, στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει» ανέφεραν πηγές της γαλλικής Paris Match, ενώ το γερμανικό περιοδικό Bunte ανέφερε με την σειρά του ότι ψάχνει σπίτι κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Πάντως άλλη πηγή είπε στο People ότι η Σαρλιν «δεν θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της» και ότι θα επιστρέψει στο Μονακό μόλις βελτιωθεί η υγεία της. Παράλληλα ανέφερε ότι η οικογένεια σχεδιάζει να ταξιδέψει - όταν τους το επιτρέψουν οι πολιτικές συνθήκες - στη Νότια Αφρική για να δουν την πριγκίπισσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ