Όταν ο Tommy Hilfiger «συνάντησε» τον Romeo Hunte: Η capsule συλλογή με έμπνευση από το αρχείο του διάσημου σχεδιαστή (φωτό & βίντεο)

«Είδα πολλά στο Romeo που μου θύμισαν τον εαυτό μου όταν ξεκίνησα την καριέρα μου»

Ο Tommy Hilfiger συνεργάστηκε με τον μαθητευόμενό του Romeo Hunte και δημιούργησαν από κοινού μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από το αρχείο του διάσημου σχεδιαστή.

«Είδα πολλά στο Romeo που μου θύμισαν τον εαυτό μου όταν ξεκίνησα την καριέρα μου», λέει ο θρυλικός Tommy Hilfiger, προσθέτοντας ότι «η αφοσίωση και η ηθική του δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή». 

Οι δύο σχεδιαστές λοιπόν «πάντρεψαν» την αισθητική τους και δημιούργησαν την συγεκριμένη συλλογή που επανπροσδιορίζει ορισμένα από τα κομμάτια του Hilfiger, τα οποία εμπλουτίζονται τώρα με μοντέρνα streetstyle ρούχα.

Η κλασσική λωρίδα του οίκου παρουσιάζεται με έντονα χρώματα που παραπέμπουν σε αυτά του χάρτη του Υπόγειου σιδηρόδρομου της Νέας Υόρκης. «Είναι το Μανχάταν που συναντά το Μπρούκλιν» θα πει ο Hunte, που έχει άλλωστε και ως βάση του το τελευταίο.

Φωτογραφίες: Tommy Hilfiger

«Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτό που κάναμε - είναι πραγματικά ένα σημείο συνάντησης των δύο κόσμων μας» προσθέτει ο Hilfiger, σύμφωνα με την βρετανική Vogue.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ