Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος στην Παρθένο καθορίζει τις προτεραιότητές μας – Τι αλλαγές θα φέρει στους τομείς της υγείας, της παιδείας και των εργασιακών;

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της ιεράρχησης των προτεραιοτήτων, της προσοχής στη λεπτομέρεια, της οργάνωσης και της τελειομανίας

Ο Ήλιος, στο αέναο ταξίδι του στο ζωδιακό (όπως το βλέπουμε φυσικά από τον πλανήτη μας, γιατί ο Ήλιος δεν μετακινείται) προχωρά στις 22/8, από το ζώδιο του Λέοντα, στο ζώδιο της Παρθένου. Μολονότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει ακόμη, η ενέργεια μεταβάλλεται κι από την πύρινη, δημιουργική, αισιόδοξη και σταθερή ενέργεια του Ήλιου στον Λέοντα, προχωράμε στην πρακτική, λογική, παραγωγική, προσγειωμένη ενέργεια του Ήλιου στην Παρθένο.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που συνδέεται στην αστρολογία με την υγεία, την παιδεία, τα εργασιακά.

Υγεία
Ακόμη και στις προ κορωνοϊού εποχές, όταν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του ο Αύγουστος, οι περισσότεροι δρομολογούν να κάνουν έναν έλεγχο στην υγεία τους για να ξέρουν που βρίσκονται ή κάποιες εξετάσεις ρουτίνας. Είναι η περίοδος που εκτός από ιατρικές εξετάσεις, σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε στα θέματα της διατροφής ή της άσκησης. Είναι μια ιδανική εποχή για να χάσουμε κάποια κιλά, να αποκτήσουμε καλύτερες συνήθειες διατροφής, να βρούμε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπευτή, γυμναστή και να εκπονήσει ένα πλάνο υγείας αυστηρά για μας τους ίδιους. Και φέτος φυσικά είμαστε πιο ανήσυχοι για τα θέματα της υγείας, της τήρησης της υγιεινής στους χώρους δουλειάς ή σπουδών και στις επαφές μας κι εδώ που τα λέμε έτσι πρέπει να παραμείνουμε, αν θέλουμε να προφυλάξουμε και να προφυλαχτούμε από τον κορωνοϊό και τις άλλες ιώσεις.

Εκπαίδευση
Από την άλλη, είναι η περίοδος που τα θέματα της εκπαίδευσης έρχονται σε προτεραιότητα. Ανοίγουν σχολεία, σχολές κι ακόμη κι όσοι έχουμε αποφοιτήσει χρόνια πριν, μπορεί να σκεφτόμαστε να ξανακαθίσουμε στα θρανία για ένα σεμινάριο, για μετεκπαίδευση, εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, υπολογιστών και γενικότερα ό,τι νιώθουμε την ανάγκη ο καθένας μας να το προσθέσουμε ως γνώση στην φαρέτρα του βιογραφικού του ή της ζωής του.

Εργασία
Εκτός από το «πίσω στα σχολεία» το μότο του Ήλιου στην Παρθένο είναι και «πίσω στην δουλειά», καθώς όλοι ετοιμάζονται να ξαναμπούν στην εργασιακή τους ρουτίνα ή να την αλλάξουν και να ψαχτούν περισσότερο με τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της ιεράρχησης των προτεραιοτήτων, της προσοχής στη λεπτομέρεια, της οργάνωσης και της τελειομανίας.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ