Denim Jackets - τα πανωφόρια που λατρεύουν η Gigi & η Bella Hadid: 9 τζιν μπουφάν που μπορείτε να φορέσετε φέτος το Φθινόπωρο (φωτό)

Είναι το must-have κομμάτι της σεζόν

Top models όπως η Gigi και η Bella Hadid έχουν «τρέλα» με τα τζιν μπουφάν που φέτος το Φθινόπωρο επιστρέφουν δυναμικά και γίνονται το must-have κομμάτι της σεζόν.

Μεταξύ μας ένα denim jacket δεν φεύγει ποτέ πραγματικά από τη μόδα, ωστόσο τώρα σίγουρα τα έχουν την τιμητική τους.

Άλλωστε αποτελεί ένα από τα πιο άνετα πανωφόρια για αυτή την εποχή του χρόνου, αφού δεν είναι πολύ χοντρό, ενώ μπορεί να φορεθεί άνετα πάνω από φορέματα, αλλά και με παντελόνια και φόρμες.  Ακόμα όταν χειμωνιάσει, μπορούμε να βάλουμε το αγαπημένο μας φαρδύ τζιν μπουφάν με ένα φούτερ από μέσα ή ένα χροντρό πουλόβερ.

Άλλα κοντά, άλλα baggy και άλλα στενά, σε σκούρο, μαύρο ή ανοιχτόχρωμο denim, θα μας κάνουν σίγουρα να δείχνουμε στυλάτες. 

Το hollywoodlife.com λοιπόν έχει να μας προτείνει 9 σχέδια, για να δούμε ποιο ταιριάζει στην γκαρνταρόμπα και το στυλ μας. Ας τα δούμε:

1. Levi’s Original Trucker Jacket

Από το levis.com.

Αν θέλετε να έχετε στην ντουλάπα σας ένα all time classic κομμάτι, τότε επιλέξτε ένα κλασσικό Levis.  Φορέστε το μαζί με το αγαπημένο σας μπλουζάκι γή συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι για μια totally denim εμφάνιση, όπως κάνει και η Gigi Hadid!

2. Daily Ritual Denim Jacket

 

Από το amazon.com'

Το σκούρο μπλε είναι ένα χρώμα που μπορεί αν φορεθεί πολύ εύκολα το Φθινόπωρο, τόσο με φορέματα, όσο και με πιο «αθλητικά» ρούχα.

3. JudyBridal Oversize Denim Jacket 

Από το amazon.com

Τα oversized μπουφάν είναι πολύ της μόδας, ενώ τα σκισίματα δίνουν μια πιο "grungy"αισθητική. Το καλύτερο με τα φαρδιά μπουφάν είναι ότι μπορείς άνετα να φορέσεις από μέσα κάτι πιο χοντρό, αν κάνει κρύο!

4. GAP Oversized Black Denim Jacket

Από το gap.com

Τα μαύρα τζιν μπουφάν είναι ένα must-have κομμάτι για την ντουλάπα μας, αφού ταιριάζουν με τα πάντα.

5. KENDALL + KYLIE Puff Sleeve Denim Jackett

Από το amazon.com

Το συγκεκριμένο τζιν μπουφάν είναι από τη σειρά ρούχων της Kendall και της Kylie Jenner και μπορεί να φορεθεί άνετα με πολλά διαφορετικά ρούχα. 

6. Wrangler Authentics Stretch Denim Jacket

Από το amazon.com

Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας crop μπλουζάκι, αλλά και με ένα αθλητικό σορτσάκι, όσο ο καιρός ακόμα το επιτρέπει.

7. Banana Republic White Denim Jacket

Από το bananarepublic.com

Μπορει το λευκό να μας παραπέμπει στην Άνοιξη, ωστόσο είναι ένα χρώμα που φοριέται άνετα το Φθινόπωρο και το Καλοκαίρι, αφού θα «φωτίσει» το κάθε μας Look. Μπορείτε να το βάλετε με ένα όμορφο φόρεμα μάξι ή μίνι. με φούστα και γενικά με οτιδήποτε φοράτε για brunch με φίλους ή για μια βόλτα στο πάρκο.

8. Floerns Ripped Distressed Casual Long Sleeve Denim Jacket

Από το amazon.com

Αγαπάμε τα baggy ρούχα, ειδικά όταν αρχίζει να κάνει κρύο αφού είναι χουχουλιάρικα. Ταιριάξτε το με με στενό τζιν ή κολάν. 

9. LifeShe Women’s Casual Detachable Hoodie Denim Jacket

Από το amazon.com

Στην αγορά θα βρει κανείς πολλά και διάφορα τζιν μπουφαν με κουκούλα η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αφαιρεθεί και να το φορέσετε μόνο του. Ιδανικό για έσας που αγαπάτε τα sportive looks.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ