Νέα εμφάνιση της Σάρον Στόουν στο πλευρό του Αλβέρτου: Ξύπνησε το «βασικό ένστικτο» του πρίγκιπα του Μονακό; (φωτό)

Αυτή τη φορά στην πρεμιέρα του James Bond!

Και ενώ η πριγκίπισσα Σαρλίν συνεχίζει να χάνει τα κοσμικά event, το ένα μετά το άλλο καθώς ακόμα βρίσκεται στη Νότια Αφρική, ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος συνοδεύει την Σάρον Στόουν στο κόκκινο χαλί για ακόμα μια λαμπερή βραδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο royal είχε εμφανιστεί στο Gala του Μονακό την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου μαζί με την Χολιγουντιανή σταρ που φορούσε μια εκπληκτική μωβ τουαλέτα από τον οίκο Dolce & Gabbana.

Μετά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Ορλάντο Μπλουμ, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον Στινγκ, ήταν η σειρά της Αμερικανίδας ηθοποιού και ακτιβίστριας Σάρον Στόουν  ν λάβει το "Βραβείο επιτευγμάτων ζωής".

Για πρώτη φορά, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του πρίγκιπα, προς τιμήν της 15ης επετείου από την ίδρυση του Ιδρύματος του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β 'του Μονακό, με πρωτοβουλία του Gala , ενώ ήταν και η πρώτη φορά που μια γυναίκα έλαβε το βραβείο σύμφωνα με την Paris Match.

Μέχρι εδώ καλά, αφού η 62χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Ελάτε μου όμως που εκείνη και ο Αλβέρτος έκαναν ακόμα μια κοινή (και άκρως λαμπερή) εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας του James Bond, No Time to Die.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο η σταρ φόρεσε ένα υπέροχο ασημένιο φόρεμα, επίσης από τον οίκο Dolce & Gabbana ενώ ο Αλβέρτος ένα λευκό σμόκιν.

Μετά την πρεμιέρα δε, ακολούθησε και το επίσημο δείπνο. Και ποια συνόδευε τον γιο της Grce Kelly; Η Σάρον Στόουν φυσικά! Η οποία βέβαια άλλαξε outfit και φόρεσε μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @grimaldisofmonaco

Στο μεταξύ η πριγκίπισσα Σαρλίν, που είναι ήδη από τον Ιανουάριο στη Νότια Αφρική και αναρώνει από την λοίμωξη και το χειρουργείο που είχε κάνει πριν κάποιους μήνες, ανέβασε  στα social media φωτογραφία, μετά από σχεδόν ένα μήνα. Όμως η εικόνα προκάλεσε τις αντιδράσεις των followers της, καθώως εμφανίζεται εμφανώς ταλαιπωρημένη, αδυνατισμένη και χλωμή.

Πολλοί μάλιστα χαρακτήρισαν ''ψεύτικο'', το χαμόγελό της ενώ είπαν ότι έκρυβε μέσα του μια απέραντη θλίψη. 

Ο Αλβέρτος να θυμήσουμε ότι όταν άρχισαν οι φήμες περί χωρισμού (καθώς η Σαρλίν είχε να εμφανιστεί μήνες στο πλευρό του) δήλωσε μεταξύ άλλων «έκπληκτος» λέγοντας τότε στο People ότι «δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλον.

Πήγε στη Νότια Αφρική για να αξιολογήσει εκ νέου το έργο του ιδρύματός της και να βρεθεί με τον αδελφό της και μερικούς φίλους. Υποτίθεται ότι ήταν για μια βδομάδα, 10 ημέρες το πολύ, και [είναι ακόμα εκεί τώρα] εξαιτίας μίας μόλυνσης και όλων των ιατρικών επιπλοκών που ακολούθησαν.»

Η πριγκίπισσα έχει χάσει αμέτρητες δημόσιες και οικογενειακές εκδηλώσεις λόγω της παρατεταμένης παραμονής της στη Νότια Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής των παιδιών της στο σχολείο.

Εκείνη και ο σύζυγός της επανενώθηκαν τον περασμένο μήνα για πρώτη φορά μετά από μήνες όταν ο μονάρχης και τα παιδιά τους πέταξαν στη Νότια Αφρική, αλλά οι φωτογραφίες του ζευγαριού να αγκαλιάζεται χαρακτηρίστηκαν «αμήχανες», αναφέρει η Daily Mail.

Τις τελευταίες εβδομάδες, περιοδικά lifestyle σε όλη την Ευρώπη εικάζουν ότι το βασιλικό ζευγάρι θα μπορούσε να οδηγηθεί σε διαζύγιο. Το γαλλικό περιοδικό, Madame Figaro ανέφερε ότι οι εικόνες «δεν κατάφεραν να πείσουν τους Μονεγάσκους» ενώ άλλα δημοσιεύτα θέλουν την Σαρλίν να ψάχνει σπίτι στο Γιοχάνεσμπουργκ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ