Δεξίωση γάμου πρίγκιπα Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Όλες οι εμφανίσεις - ξεχώρισαν Τατιάνα Μπλάτνικ, Μαριάννα Λαιμού - Γουλανδρή (φωτό)

Όλα τα looks!

Πριγκιπικός γάμος χθες στην Αθήνα με τον μικρότερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρίγκιπα Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να παντρεύονται στην Μητρόπολη Αθηνών.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι - μέλη της υψηλής κοινωνίας αλλά και γαλαζοαίματοι - βρέθηκαν στην Αθήνα για το μυστήριο. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί χθες prewedding party στη Βουλιαγμένη, ενώ σήμερα αναμένεται να ακολουθήσει γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας. 

Μετά την τελετή οι προσκελημένοι πέρασαν ένα όμορφο βράδυ στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, στο Ζάππειο, όπου και έγινε η γαμήλια δεξίωση.

Ντυμένες με τα καλά τους οι λαμπερές κυρίες εντυπωσίασαν, με την σύζυγο του Νικόλαου Τατιάνα Μπλάτνικ και την Μαριάννα Λαιμού - Γουλανδρή - Βαρδινογιάννη να ξεχωρίζουν με τα look τους.

Δείτε επίσης: Όλες οι φωτογραφίες από τον πριγκιπικό γάμο στην Αθήνα: Ο Φίλιππος & η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη (βίντεο)

Ειδικότερα η  εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και σύζυγος του Φίλιππου Λαιμού φόρεσε μια υπέροχη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη. Ήταν μια μαύρη τουαλέτα με σκίσιμο στο πόδι και χειροποίητα κεντήματα, συνδυασμένη με ένα απίθανο ασπρόμαυρο πανοφώρι και nude ψηλοτάκουνα παπούτσια.

 

 

Η σχεδιάστρια κομσμημάτων είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα πείτεχνο κότσο, ενώ κρατούσε στα χέρια της ένα μικρό, λαμπερό τσαντάκι σε μαύρο χρώμα.

Δείτε επίσης: Alessandra of Hanover: Αυτή ήταν η ωραιότερη royal καλεσμένη - το ειδύλλιο της ξεναγού με τον πρίγκιπα Christian κράτησε 12 χρόνια (φωτό)

Η Ελληνίδα σχεδίαστρια μόδας παράλληλα έχει δημοσιεύσει μια δική της φωτογραφία και ένα, με την ίδια να εύχεται στον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ για τον γάμο τους. Στις εικόνες την βλέπουμε να φοράει ένα απίθανο κατακκόκινο φόρεμα.

 

 

 

 

Όμως και η σύζυγος του τέως βασιλιά και μητέρα του γαμπρού επέλεξε ένα φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη, για τον γάμο του γιου της. Η τουαλέτα της Άννας - Μαρία ήταν σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα και με ντραπάρισμα.

 

 

 

 

Υπέροκομψη βέβαια ήταν και η Τατιάνα Μπλάτνικ η οποία την προηγούμενη του γάμου είχε εμφανιστεί επίσης με μια υπέροχη θαλασσί τουαλέτα της γνωστής σχεδιάστριας.

Όσο για τον γάμο η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα το οποίο και συνδύασε με θηλυκά χρυσά πέδιλα.

Η Μαρί Σαντάλ από την άλλη είχε φορέσει μια τουαλέτα σε λευκό χρώμα, συνδυασμένη με μια λεπτή χρυσή ζώνη. Συνοδευόταν από τον σύζυγό της, τον μεγάλο αδελφό του γαμπρού πριγκιπα Πάυλο.

Η κόρη της Μαρία - Ολυμπία επέλεξε το μπλε χρώμα για το outfit της. Ήταν ένα σικάτο φόρεμα με μακριά μανίκια το οποίο έβαλε με φανταστικές γόβες σε ανάλογους τόνους. Παράλληλα κρατούσε ένα πιο fun τσαντάκι, που θύμιζε βιβλίο.

Η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου, Dasha Zhukova, από πλευράς της φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα που θύμιζε παλιό Hollywood. Το είχε συνδυάσει με ένα λαμπερό κολιέ και μαύρα πέδιλα με λεπτό λουράκι.

Δείτε επίσης: Στην Αθήνα η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli & την αδερφή της πριγκίπισσα Ευγενία του York (φωτό)

Σικάτη και η Ευγενία Νιάρχου που επέλεξε για τον πριγκιπικό γάμο μια μαύρη μακριά τουαλέτα.

Δείτε τις φωτογραφίες με όλες τις εμφανίσεις στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ