Αλάσκα: Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους -12 βαθμούς - Το βρήκε γυναίκα αγκαλιά με ένα γράμμα

Μια σπαρακτική ιστορία... 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αλάσκα, όπου μια γυναίκα βρήκε ένα μωρό εγκαταλελειμμένο μέσα στο κρύο

Το νεογέννητο μωρό βρέθηκε μοναχό του σε ένα κουτί από χαρτόνι στο Fairbanks της Αλάσκας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Μέσα στο κουτί υπήρχε ένα σημείωμα που έλεγε πως οι γονείς του είναι άποροι και δεν μπορούν να το μεγαλώσουν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του today το μωράκι βρέθηκε στις 2 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, με την θερμοκρασία να είναι στους -12 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Η Ρόξι Λέιν, κάτοικος του Φέρμπανκς, το ανακάλυψε όταν άκουσε το κλάμα του και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media.

"Το παιδί βρέθηκε σε χαμηλές θερμοκρασίες''  δήλωσε ο Austin McDaniel, εκπρόσωπος για τους κρατικούς στρατιώτες της Αλάσκας.

"Έχουμε ασφαλείς νόμους καταφυγίου εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε ένα παιδί σε ένα πυροσβεστικό σταθμό ή μια εκκλησία - καμία ερώτηση δεν θα γίνει'' . 

Σύμφωνα με τον McDaniel, καμία σύλληψη δεν είχε γίνει από τη Δευτέρα το πρωί. Το μωρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Memorial Fairbanks στις 31 Δεκεμβρίου . Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του νοσοκομείου, το μωρό "είναι σταθερό και υγιές".

Το γράμμα έγραφε: «Σε παρακαλώ βοήθησέ με! Γεννήθηκα σήμερα στις 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 6 το πρωί. Γεννήθηκα 12 εβδομάδες πρόωρα. Η μητέρα μου με γέννησε στις 28 εβδομάδες. Οι γονείς και οι παππούδες μου δεν έχουν φαγητό και χρήματα για να με μεγαλώσουν. Ποτέ δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Η μαμά μου είναι λυπημένη που με άφησε. Σε παρακαλώ πάρε με και βρες μου μια αγαπημένη οικογένεια. Το όνομά μου είναι Teshawn».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ