Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Ειρήνη Νικολοπούλου στο Mega Καλημέρα: Από 7 χρονών δεν σταμάτησα να δέχομαι παρενοχλήσεις - Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα (βίντεο)

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί από μικρή ηλικία, τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς της έμαθαν ότι ξεκινάει στην τηλεόραση αλλά και για την αδυναμία της να κάνει δεύτερο παιδί.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου είχε κλείσει 27 χρόνια στην τηλεόραση όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από αυτή.

«Δεν υπήρχε πεδίο να κάνω την πιο “δύσκολη” τηλεόραση. Μου λένε «λείπετε», αλλά δεν το πιστεύω. Μου αρέσει η Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και πολλές νέες δημοσιογράφοι. Από την αρχή παρουσίαζα δελτία ειδήσεων, από το 1983 όταν πήγα να δω μία συμμαθήτριά μου που δούλευε στην ΕΡΤ2».

Όπως αποκάλυψε, οι γονείς της έμαθαν live στον αέρα ότι ξεκινάει στην τηλεόραση.

«Δεν θεωρώ ότι έκανα μεγάλες επιτυχίες που κρίθηκαν ως μεγάλες επιτυχίες. Δεν μπορούσα να γίνω πιο κίτρινη ή πιο ροζ, όπως μου ζητούσαν».

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε και για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί:

«Από μικρό παιδί, από 7 χρονών, στο σχολείο, δάσκαλοι, καθηγητές στη δημοσιογραφία δεν σταμάτησα να δέχομαι παρενοχλήσεις. Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις, ήταν όμως ευκαιρίες για να πάω παρακάτω».

Σύμφωνα με την ίδια, η εμφάνισή της δεν ήταν το διαβατήριο ούτε καθόρισε την πορεία της. Η δουλειά ήταν η αιτία που στερήθηκε την κόρη της, με την Ειρήνη Νικολοπούλου να δηλώνει πως δεν ήταν τόσο κοντά όσο θα ήθελε στο παιδί της.

Μάλιστα, η κόρη της τής ζητούσε αδελφάκι, αλλα όσο και να προσπάθησε δυσκολεύτηκε πολύ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ