Το νέο it ζευγάρι Kanye West & Julia Fox δίνουν ένα «καυτό» γαλλικό φιλί - στο Παρίσι βρίσκονται άλλωστε… (φωτό & βίντεο)

Το πρώτο τους επίσημο φιλί στα social media

Στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Kanye West με τη νέα του σύντροφο Julia Fox.

Και μπορεί ο Ye να ισχυρίζεται ότι «ανήκει» ακόμα στην πρώην γυναίκα του Kim Kardashian, με την οποία έχει μαζί τέσσερα παιδιά, ωστόσο το καυτό φιλί με την νέα του αγαπημένη μάλλον αποτελεί απόδειξη ότι έχει προχωρήσει!

Ο ράπερ μεταμόρφωσε την όμορφη ηθοποιό στο απόλυτο fashion icon ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα της και τώρα οι δυο τους κάνουν εκκεντρικές εμφανίσεις στο Παρίσι.

Η φωτογράφος Danielle Levitt αποθανάτισε το δίδυμο να δίνει ένα γαλλικό φιλί, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο οποίο παρευρέθηκαν αξιόλογα ονόματα όπως ο σχεδιαστής Rick Owens και ο διάσημος shutterbug David LaChappelle. 

 

Η Lvitt δημοσίευσε στο Instgram τόσο την συγκεκριμένη εικόνα, όσο και άλλες από το πάρτι, ενώ όπως σημειώνει το Page Six αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Kanye να δίνει ένα παθιασμένο φιλί, καθώς το ίδιο είχε κάνει  και με την εν διαστάσει σύζυγό του Kim Kardashian και την πρώην του Amber Rose, κάτι που φυσικά παρατήρησαν οι χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAGE Media (@image.ie)

 

 

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν θέλω να το δω πια αυτό lol».

Ενώ η ιδρυτής του SKIMS ήταν απασχολημένη με τον κωμικό Pete Davidson, η σχέση του West και της Fox προχώρησε σταθερά μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Αφού συναντήθηκαν την Πρωτοχρονιά, οι δυο τους πέρασαν χρόνο γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον σε ραντεβού στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και, τώρα, την Ευρώπη.

Μια πηγή είχε πει προηγουμένως στο Page Six ότι ο West και η Fox βοήθησαν ο ένας τον άλλον μετά τους χωρισμούς τους, από την Kardashian και τον Peter Artemiev αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι η Fox έχει έναν μικρό γιο με τον Artemiev.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ