Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Θα γίνει ξεχωριστό τρισάγιο για τους φίλους του» (βίντεο)

«Δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην κηδεία, θα πάνε λοιπόν στα εννιάμερα»

Σε στενό οικογενειακό κύλκο είπαν την Τρίτη το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών, στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η ταφή του επιχειρηματία έγινε στο Ά Νεκροταφείο, όπου υπάρχει οικογενειακός τάφος, ενώ υπενθυμίζεται  ότι η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Δευτέρα, στο αγαπημένο του νησί την Ύδρα, επίσης σε κλειστό κύκλο.

Την Τετάρτη το πρωί (16/3) ο Δήμος Βερύκιος είπε στο Happy Day ότι οι φίλοι του θα κάνουν ξεχωριστό τρισάγιο καθώς δεν κατάφεραν να βρεθούν στην κηδεία του.

«Οι φίλοι του θα πάνε όλοι μαζί να κάνουν τρισάγιο στις 9 μέρες, στις 14:00 την Πέμπτη. Στο Α΄ Νεκροταφείο θα συγκεντρωθούν όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήθελε ο Δημήτρης Κοντομηνάς να είναι δίπλα του στην εξόδιο ακολουθία. Δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην κηδεία, θα πάνε λοιπόν στα εννιάμερα» είπε και πρόσθεσε:

«Χθες, κλείνοντας, ήμουν τόσο ψυχικά ευχαριστημένος όσο με τίποτα άλλο. Εγώ δεν είπα τίποτα και υπόσχομαι ότι δεν θα πω. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας ούτε συνεργάτης ούτε φίλος, είμαι άδολος φίλος. Με το αζημίωτο ήμουν αντιπρόεδρος, γιατί δεν έχω κάνει ούτε σπίτια, ούτε στα Κοντομινέικα έχω ακίνητα».

Και συνέχισε: «Όταν αγόρασε ο Δημήτρης Κοντομηνάς αυτό το ταφικό μνημείο, έλεγε: “Δεν το πήρα για μένα, το πήρα για να μείνει στον δήμο και τη χώρα”. Η Interamerican στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά ως η πραγματική του θυγατέρα μέχρι το τέλος της ζωής του, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη ζωή του».

Αφορμή στάθηκε το tweet που είχε κάνει την προηγούμενη μέρα ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος είχε γράψει: «Τον ταλαιπωρούν και μετα θάνατον?Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ , ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ ! ΝΤΡΟΠΗ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ