H Priyanka Chopra με μελανιες & αίματα στο πρόσωπο: «Είχε κάποιος άλλος μια δύσκολη μέρα στη δουλειά;» (φωτό)

Οι followers της τρόμαξαν για λίγο

Η Priyanka Chopra δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το πρόσωπό της με μελανιές και αίματα στα χείλη και την μύτη της.

Φυσικά η 39χρονη Ινδή σταρ δεν είχε κάποιο ατύχημα, αφού πρόκειται για ένα κλικ από τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς Citadel, στην οποία συμμετέχει.

«Είχε κάποιος άλλος μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά;» ρώτησε με χιούμορ τους 77.9 εκατομμύρια followers της.

Πάντως ορισμένοι από τους ακολούθους της ανησύχησαν με την εικόνα με κάποιον να της γράφει «για λίγο νόμιζα ότι χτύπησες». «Τι σου συνέβη, είσαι καλά;» διαβάζουμε σε άλλο σχόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Chopra, ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ότι η κορούλα εκείνης και του άντρα της Nick Jonas, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο, μέσω παρένθετης μητέρας, έφτασε στο σπίτι μετά από 100 μέρες παραμονής στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Μ.Ε.Ν.Ν).

Η ανάρτηση της Chopra έγινε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και η πρώην Μις Κόσμος συνόδευσε το τρυφερό κλικ με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Αυτή τη Γιορτή της Μητέρας δεν μπορούμε παρά να αναλογιστούμε αυτούς τους τελευταίους μήνες και το τρενάκι στο οποίο βρισκόμαστε, το οποίο τώρα γνωρίζουμε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει επίσης. Μετά από 100 και πλέον ημέρες στη ΜΕΘ, το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι» έγραψε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ