Κόκκινο χαλί στις Κάννες - οι «πλουμιστές»: Τουαλέτες - αερόστατο, τούλια και παγιέτες, φτερά και πούπουλα (φωτό)

Έβαλαν φαντασμαγορικά, θεόρατα φόρεματα

Πολλά αυτά που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών με τις διάσημες κυρίες να βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν.

Ήδη στο Eirinika σας έχουμε δείξει μεταξύ άλλων τις γυναίκες που επέλεξαν κουστούμια, τα Hollywood gram looks της Anne Hathaway και της Eva Longoria, αλλά και την Leonie Halle, που αν και «πλουμιστή» έκανε μια εμφάνιση - υπερπαραγωγή.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δούμε και αυτές που έβαλαν φτερά και πούπουλα, τούλια και παγιέτες! Πρωταγωνίστριες, μοντέλα, celebrities και influencers οι οποίες έβαλαν φαντασμαγορικά φόρεματα, που μπορεί να μην είναι όλα ακριβώς κομψά, είναι όμως σίγουρα θεαματικά, κυρίως λόγω του όγκου τους!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by woman.ru (@woman_ru)

Ξεκινάμε από το μοντέλο από το Ιράν Mahlagha Jaberi η οποία φόρεσε μια λιλά τουαλέτα με βολάν στην φούστα και στρας στο πάνω μέρος, από το Atelier Zuhra. Το look της ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Chopard.

 

 

Συνεχίζουμε με την Ινδή ηθοποιό και πρώην Μις Κόσμος Aishwarya Rai Bachchan η οποία εμφανίστηκε με μια μαύρη τουαλέτα η οποία ήταν διακοσμημένη με μεγάλα πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και με ένα φόρεμα - αερόστατο!

Η ροζ τουαλέτα της ονομάζεται The Venus Sculpture και ήταν μια custom δημιθουργία του brand Gaurav Gupta, εμπνευσμένη από την γέννηση της Θεαάς Αφροδίτης.

 

 

 

 

Επόμενη στην λίστα η Michelle Salas. Το μοντέλο από το Μεξικό φόρεσε μια ασημένια τουαλέτα με μαύρο τελείωμα.

 

 

Η Digital creator και Cosmopolitan Beauty Influencer Of The Year 2022 Tarini Peshawaria ήταν σαν Σαχτοπούτα, αφού την είδαμε με μια γαλάζια τουαλέτα με βολάν από το brand Ambika Lal και κοσμήματα Joorly.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambika Lal (@ambikalal)

 

Η Ισπανίδα ηθοποίος Penélope Guerrero από την άλλη επέλεξε να ντυθεί στα κόκκοκινα! Ειδικότερα φόρεσε ένα It-Spain φόρεμα το οποίο είχε ανοιχτούς ώμους.

Και κλείνουμε με την ηθοποιό από το Βιετνάμ Ly Nha Ky που έβαλε όχι ένα, αλλά τρια «πλουμιστά» φορέματα! 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με μια ανοιχτόχρωμη τουαλέτα Hà Thanh Việt, ένα γοργονέ φόρεμα σε γαλάζιους και μπλε τόνους - το οποίο είχε φτερά στο τελείωμα και ήταν από το brand Le Thanh Hoa - και τέλος με μια τουαλέτα σε λιλά και λευκό χρώμα από τον Đỗ Long.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ