Catherine Zeta-Jones - Michael Douglas: Αποφοίτησε ο γιος τους - Η σφιχτή αγκαλιά της μαμάς, το «μπράβο» του μπαμπά (φωτό)

Ο 21χρονος Dylan είναι πλέον απόφοιτος του Πανεπιστημίου Brown

Περήφανοι για τον γιο τους η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas, οι οποίοι και δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες από την αποφότηση του 21χρονου Dylan.

Ειδικότερα η 52χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους 4.1 εκατομμύρια follwers της ένα στιγμιότυπο στο οποίο την βλέπουμε να κάνει μια σφιχτή αγκαλιά στον γιο της.

Εκείνος φορά την τήβεννο, ενώ η μητέρα του ένα φόρεμα με ρίγες και ένα λευκό καπέλο.

 

 

«Συγχαρητήρια αποφοίτησης στο αγόρι μου, το καμάρι μου, την χαρά μου, τον Dylan. Είμαι ανεξήγητα περήφανη για σένα και σε αγαπώ πέρα ​​από λόγια» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ανάλογη φωτογραφία ανέβασε και ο 77χρονος σταρ, ο οποίος έγραψε για τη επιτυχία του γιου του: «Ένας περήφανος μπαμπάς! Συγχαρητήρια Dylan! Μπράβο!».

 

 

Ακόμα η Catherine - Zeta-Jones ανέβασε στα stories της και μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία ο 21χρονος απόφοιτος, πλέον του Πανεπιστημίου Brown ποζάρει μαζί με τον αδερφή του.

«Η αδερφή με τον αδερφό της. Είμαι τόσο περήφανη για σένα Dylan», ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την εικόνα.

Η 19χρονη Carys φοράει ένα όμορφο λευκό φόρεμα με ανοιχτούς ώμους και δαντέλα στο πάνω μέρος.

Να σημειωθεί ότι ο Michael Doyglas, έχει ακόμα ένα παιδί, τον 43χρονο σήμερα Cameron, από τον γάμο του με την Diandra Luker (1977–2000).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ