Όλοι οι royals της Ευρώπης στο Όσλο: Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ γιόρτασε τα 18 με βασιλιάδες, βασίλισσες & διαδόχους (φωτό & βίντεο)

Παρών ο πρίγκιπας Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα τρία από τα πέντε τους παιδιά

Τα 18ά γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας με πολλούς Ευρωπαίους εστεμμένους και διαδόχους να δίνουν το παρών στο εορταστικό δείπνο που έγινε προς τιμήν της.

Η royal ( δεύτερη στη σειρά διαδοχής) είναι το μεγαλύτερο παιδί του Διαδόχου Πρίγκιπα Χάακον και εγγονή του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ και της βασίλισσας Σόνγια. Αναμένεται να γίνει η δεύτερη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας, μετά τη Βασίλισσα Μαργαρίτα από 15ο αιώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται δε ότι την Πέμπτη - με αφορμή τα γενέθλιά της - είχε προηγήθεί το επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν της η κυβέρνηση.

Στο  παλάτι του Όσλο βρέθηκαν λοιπόν την Παρασκευή βασίλισσες και πριγκίπισσες της Ευρώπης, οι οποίες και φόρεσαν εντυπωσιακές τουαλέτες. Όσο για την 18χρονη royal εκείνη επέλεξε ένα φόρεμα σε μπορντό χρώμα, ενώ όπως βλέπουμε και στις σχετικές φωτογρααφίες συγκινήθηκε κτά τη διάρκεια της ομιλίας της.

Εκτός από τους γονείς και τους παπούδες της η Ίνγκριντ είχε ακόμα στο πλευρό της  τον μικρό της αδερφό Πρίγκιπα Sverre-Magnus και τον μεγαλύτερο ετεροθαλή αδερφό της Marius Borg Høiby (ο γιος που έχει αποκτήσει η μητέρα της Mette-Marit, από προηγούμενη σχέση της).

 

NTB POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η αδελφή του πατέρα της, πρικγίπισσα Astrid, καθώς και η θεία και νονά της πριγκίπισσσα Μάρθα Λουίζα - η οποία συνοδευόταν από τον Σαμάνο αρρβωνιαστικό της  Durek Verrett, ο βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος της Ολλανδίας με την βασίλισσα Μάξιμα και την κόρη τους πριγκίπισσα Αμαλία, η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου με την κόρη της και διάδοχο πριγκίπισσα Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, ο πρίγκιπας Ντάνιελ με τα παιδιά του πρίγκιπα Όσκαρ και πρικγίπισσα Εστέλ, ήταν ανάμεσα στους royals που βρέθηκαν στο δείπνο.

Στο Gala είδαμε επίσης τον πρίγκιπα Παύλο με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα τρία από τα πέντε τους παιδιά, την Μαρία - Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο και τον Αριστείδη - Σταύρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

Για την περίσταση η εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου επέλεξε ένα λευκό φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με αρχαία Ελληνίδα θέα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ