Made in Greece τα προϊόντα περιποίησης σώματος & προσώπου NIOTI: Η φυσική πηγή της νιότης έχει όνομα ελληνικό

Έχουν προϊόντα για το σώμα, τα μαλλιά, το πρόσωπο! 

Η διάθεση μιας γυναίκας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό και από την εμφάνισή της και σίγουρα ένα δέρμα λαμπερό, καθαρό και ενυδατωμένο μπορεί να της προσφέρει μία ισχυρή δόση αναζωογόνησης και… νιότης!

Γιατί κάθε γυναίκα που αγαπάει και φροντίζει τον εαυτό της ξέρει τι πρέπει να ζητήσει από τις beauty αγορές της και κάθε εταιρεία καλλυντικών που σέβεται τη γυναικεία φύση ξέρει τι να της προσφέρει.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και τα προϊόντα της NIOTI, ένα 100% ελληνικό brand ολοκληρωμένης περιποίησης για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, με βιολογικά εκχυλίσματα.

Με αγάπη και βαθιά γνώση για τις ιδιότητες των θησαυρών της ελληνικής μεσογειακής φύσης, η NIOTI προσφέρει μία σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη και εφαρμόζονται επάνω μας από το πρωί έως το βράδυ.

Άλλωστε το όραμα της NIOTI είναι να προσφέρει στη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον άντρα την επιλογή να θωρακίσουν τη νεότητά τους με αγνά, φυσικά καλλυντικά αλλά και να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου με βιοενεργές συνταγές καλλυντικών που στηρίζονται στη σοφία της φύσης.

Η σειρά προϊόντων πλήρης περιποίησης ΝΙΟΤΙ, είναι αποτέλεσμα διαρκής έρευνας και ενδελεχούς κλινικού ελέγχου για την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την δερματική συμβατότητα. Δεν περιέχουν χημικές ουσίες και άλλα έκδοχα τους (parabens, προπυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο) δεν έχουν υποστεί τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ