Στα φούξια η Λετίσια, στα μπεζ η Μπριζίτ Μακρόν - Η βασίλισσα της Ισπανίας στο θέατρο με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας (φωτό & βίντεο)

Η royal ξενάγησε τις συνοδούς των ηγετών που συμμετείχαν στη Σύνοδο Κορυφής 

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, την Πέμπη (30/6) βρέθηκε ξανά με τις συνοδούς των συμμετεχόντων στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, πουν πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη το βασιλικό ζεύγος παρέθεσε δείπνο στο παλάτι, προς τιμήν των ηγετών, ενώ η 49χρονη σύζυγος του βασιλιά Φελίπε την Τετάρτη πήγε στην ιστορική πόλη Σεγκόβια, παρέα με τις Πρώτες Κυρίες και δύο κύριους: τον Gauthier Destenay, σύζυγο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Xavier Bettel - ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός στον κόσμο - και τον σύζυγο της προέδρου της Σλοβενίας.

Φωτογραφίες: EFE POOL via ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων βρέθηκε την Πέμπτη και πάλι με τις συζύγους των ηγετών και επισκέφτηκαν μαζί το Βασιλικό Θέατρο που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Λετίσια συνοδευόταν μεταξύ άλλων από την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα μπεζ φόρεμα συνδυασμένο με nude γόβες και ένα ανάλογου χρώματος τσαντάκι.

 

 

Όσο για την βασίλισσα της Ισπανίας εκείνη εμφανίστηκε φορώντας ένα φούξια φόρεμα Carolina Hererra, το οποίο έχει ξαναβάλει στο παρελθόν και γόβες από το ίδιο brand. Παράλληλα κρατούσε ένα clutch Magrit, με το οποίο επίσης την έχουμε ξαναδεί.

Ιδιαίτερα κομψή και η María Begoña Gómez Fernández, σύζυγος του Ισπανού πρωθυπουργού Pedro Sánchez, η οποία επέλεξε ένα λευκό floral φόρεμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ