11 χρονών έγινε η κόρη των Beckham: Την αποθεώνουν τα αδέρφια της και ο μπαμπάς και η μαμά (φωτό)

Γενέθλια για την μικρή Harper Beckham!

Τα γενέθλιά της είχε χθές η μικρή κόρη του David και της Victoria Beckham, Harper Seven Beckham και όπως ήταν αναμενόμενο, τα γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο!

Η μικρή Harper, η οποία λατρεύει να βοηθάει την μητέρα της στις καθημερινές ενασχολήσεις της, έκλεισε χθες τα 11 χρόνια και οι Beckham's την αποθέωσαν με τις ευχές τους στα social media.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, Brooklyn Beckham, ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο για τα γενέθλια της αγαπημένης του αδερφούλας, γράφοντας: «Σ' αγαπάω Harper! Χρόνια πολλά».

Ο David Βeckham, ως περήφανος μπαμπάς, κοινοποίησε μια σειρά φωτογραφιών με την μικρή του κορούλα αλλά και τα αδέρφια της, γράφοντας: «Το κορίτσι του μπαμπά! Αγαπημένη απ ' όλους! Χρόνια πολλά Harper!!!»

Φυσικά, η μαμά Victoria με την σειρά της, αποθέωσε την αγαπημένη της κορούλα μέσα από τα instagram stories της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της μικρής. «Χρόνια πολλά Harper!!|», έγραψε μεταξύ άλλων.

 

 

Ο Cruz, ο μικρότερος εκ των τριών αγοριών της οικογένειας Beckham, δημοσίευσε κι εκείνος μερικές φωτογραφίες με την αδερφούλα του.

Η μικρή κόρη των Beckham γιόρτασε τα ενδέκατά της γενέθλια και η οικογένεια της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ