Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται η σημερινή μέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Η κύρια όψη της Τετάρτης είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στον λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας.

Η Σελήνη μάλιστα από τον Ζυγό, επειδή θα βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό, κάνει τη μέρα θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία είναι οι λέξεις κλειδιά για τη σημερινή μέρα που ευνοεί και τους έρωτες.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι, ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Άρη δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε έναν θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Ζυγό στον τομέα της εργασίας, κάνοντας την Τετάρτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς αυτή η θέση πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες, και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Σήμερα όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη Αφροδίτης-Άρη, που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά βοηθητική για να περάσετε μια πιο ήπια μέρα στην καθημερινότητα σας, ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Η πολύ θετική όψη Αφροδίτης-Άρη πάντως φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μόνο που πρέπει να προσέξετε τις παρορμητικές αγορές, ειδικά τις απογευματινές ώρες, καθώς θα είστε επιρρεπείς με το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ