Κολωνός: Δυο ακόμα συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης - ιδιωτικοί υπάλληλοι υψηλά αμειβόμενοι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό...

Ένας 39χρονος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο δεύτερος άνδρας που συνελήφθη, χθες 3/11 , στο Μαρούσι, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Είναι πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και χωρισμένος. Εργάζεται σαν συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security.

 

Δείτε επίσης: Κολωνός: Μαρτυρία γειτόνισσας για τον Ηλία Μίχο - '' Είχε πελατολόγιο -Ήταν διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας''

Ο άνδρας, που οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη βάσει των νέων ενταλμάτων για τέσσερα άτομα, που εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Τους συλληφθέντες «καίνε» τα μηνύματα που αντάλλαξαν με το προφίλ της 12χρονης, παρόλο που αρνήθηκαν ότι βρέθηκαν μαζί της.

 

 

Από τα 4 εντάλματα εκτελέστηκαν χθες τα δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  δεύτερος συλληφθείς, είναι ένας 35χρονος άνδρας, άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής άνεργος εισοδηματίας.

 

 

Οι άλλοι δύο άνδρες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα σύλληψης είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υπεύθυνος καταστήματος και οι δύο κάτοικοι δυτικής Αττικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ