Βασίλης Ζούλιας: «Η μητέρα μου κοιμόταν στο πάτωμα, όταν εγώ ήθελα όλο το κρεβάτι για να χτυπιέμαι και να απεξαρτηθώ» (βίντεο)

«Ευτυχώς ο Θεός είχε άλλο πλάνο για εμένα»

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας να αναφέρεται μεταξύ άλων στην πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του.

«Εύχομαι κανείς να μην περάσει ποτέ αυτήν τη σκοτεινή περίοδο. Για εμένα ήταν μια ευλογία κι ένα δώρο, εφόσον μπόρεσα να περάσω από την άλλη μεριά. Μιλάμε για τον εθισμό στις ουσίες. Ήταν μια ευλογία όλη αυτή η δυσκολία», είπε, αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν πολλές οι απόπειρες. Ευτυχώς ο Θεός είχε άλλο πλάνο για εμένα, ήθελα να ζήσω και αν δημιουργήσω. Ο εθισμένος άνθρωπος για να καθαρίσει χρειάζεται να πιάσει ένα συναισθηματικό πάτο. Είχα τη δουλειά μου, τα λεφτά μου, το σπίτι μου. Δεν έφτασα στα πεζοδρόμια, αλλά η ψυχή μου είχε τελειώσει. Δεν άντεχα το τώρα μου, ούτε το πριν, ούτε το μετά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η απόπειρα έγινε μετά από σύλληψή μου στην Ευελπίδων και μεταφέρθηκα στα δικαστήρια. Ο εισαγγελέας, που είχε βγάλει αυτήν την απόφαση, ήρθε και με βρήκε στον Ευαγγελισμό και μου ζήτησε συγγνώμη

Η τελευταία ήταν πιο σοβαρή γιατί έφυγα στο κενό. Οι προηγούμενες ήταν απόπειρες προσοχής, ήθελα να τραβήξω την προσοχή. Εκεί με έσωσε ένας γιατρός, που είχε πάει να καταθέσει στα δικαστήρια. Η μητέρα μου κοιμόταν στο πάτωμα, όταν εγώ ήθελα όλο το κρεβάτι για να χτυπιέμαι και να απεξαρτηθώ, για να είναι δίπλα μου. Όταν σταμάτησα, πήγα και την είδα. Έπλενε πιάτα τότε και δεν με πίστευε. Τώρα έχουν περάσει 30 χρόνια και το έχει πιστέψει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ