Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Αύγουστος Κορτώ συγκλονίζει: «Είμαι αλκοολικός και διπολικός σαν την μητέρα μου - δεν έχω φίλτρο - νιώθω χρέος να μιλάω» (βίντεο)

«Ήταν ένας άνθρωπος, που η ψυχή του δεν είχε δέρμα. Ήταν τελείως απογυμνωμένη»

Συγκλόνισε με την εξομολόγησή του ο Αύγουστος Κορτώ, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με αφορμή το νέο του βιβλίο «Η μικρή λέξη αγάπη».

«Όπως πολύ διπολικοί και δη αρρύθμιστοι – γιατί η μητέρα μου ήταν παραμελημένη, δεν έβλεπε ψυχίατρο, έπαιρνε χάπια στα κουτουρού κι ήταν αλκοολική, όπως κι εγώ είμαι διπολικός κι αλκοολικός. Η μητέρα μου δεν είχε φίλτρο.

Ήταν ένας άνθρωπος, που η ψυχή του δεν είχε δέρμα. Ήταν τελείως απογυμνωμένη. Μου μιλούσε για τα αισθήματά της, τη ζωή, τον κόσμο από πολύ νωρίς σαν να ήμουν ενήλικας» είπε ο γνωστός συγγραφέας.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που επίσης δεν έχω φίλτρο. Δεν έχω κανένα δισταγμό να μοιραστώ ένα προσωπικό βίωμα με 150.000 ανθρώπους γιατί αισθάνομαι κι είμαι ελεύθερος. Νιώθω κι ένα χρέος να μιλώ για τη ψυχική νόσο, για τη θεραπεία, για τα άκρα γιατί το στίγμα στην Ελλάδα είναι ακόμα πάρα πολύ βαρύ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ