Χρήστος Βαλαβανίδης: «Ηθοποιός έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του» (βίντεο)

Τι είπε για Φλιππίδη, Κιμούλη και Αλέξανδρο Ρήγα;

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης, με τον ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι κακή συμπεριφορά. Τέτοια κακή συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους» είπε αρχικά

Και πρόσθεσε ακόμα: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απαράδεκτος .γιατί έγινε παραβατικός. Η αχαλίνωτη λίμπιντό του δεν μπορούσε να τη συγκρατήσει, την άφηνε ελεύθερα, γιατί νόμιζε ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει. Υπήρξε ηθοποιός, μέγας πρωταγωνιστής, που έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του, η οποία καθόταν με τα χέρια από πίσω και πήγε και της τον ακούμπησε».

Επίσης μίλησε για τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον ίδιο να σημειώνει: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ένα ταλέντο μέτριο προς κακό. Σαν ηθοποιός είναι μέτριος, επίσης είναι φάλτσος. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιχειρεί να μάθει εμένα, με τόσες περγαμηνές στο τραγούδι, να τραγουδάω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ