Dakota Johnson: To απόλυτο κορίτσι της.. Gucci - πρωταγωνιστεί στη νέα Jackie 1961 καμπάνια (φωτό - βίντεο)

H 33χρονη ηθοποιός είναι το πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας του ιταλικού οίκου.

H διάσημη ηθοποιός Dakota Johnson είναι Μούσα του Gucci τα τελευταία χρόνια! Δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει Gucci στις επίσημες εμφανίσεις  ενώ ήταν πρόσωπο του αρώματος του οίκου!\

 

 

Ποια, λοιπόν, θα ήταν πιο κατάλληλη για να γίνει το πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας Gucci για μια από τις πιο αγαπημένες τσάντες, της Jackie 1961, εκτός από αυτήν; 

 

 

Η Gucci Jackie 1961 είναι η τσάντα που έγινε συνώνυμη του jetsetter lifestyle των 60s και 70s, διατηρώντας ζωντανό το μύθο της.

 

 

 

 

H Jackie 1961 ονομάστηκε έτσι από το απόλυτο fashion icon της δεκαετίας του 1970: την πρώην Πρώτη Κυρία Jackie Kennedy. 

 

 

 

Στην τελευταία καμπάνια του οίκου Gucci, η Dakota Johnson χαράσσει ένα νέο κεφάλαιο για την Jackie 1961 bag και είναι γεγονός πως δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ιδανικότερη ambassador από την σταρ που αγαπά το retro style.

 

 

Στην καμπάνια που απαθανάτισε ο Glen Luchford, η Johnson μας δείχνει την  ευελιξία της τσάντας καθώς περνάει τις καθημερινές στιγμές της στο Λος Άντζελες με διαφορετικές εκδοχές του σχεδίου, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα, το καθένα τέλεια συνδυασμένο με την περίσταση, ανεξάρτητα από την ώρα, ανεξάρτητα από τον προορισμό!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ