Σπάνια φώτο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα - Μαρία και τα παιδιά τους - Για σκι στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας..

Απολάμβαναν τα χιόνια.... 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.

Χθες  στην Αθήνα βρέθηκαν μέλη της οικογένειας από το εξωτερικό ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται και η αδελφή του Σοφία και ο μικρότερος γιος του Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ηλικία 82 ετών - H πολυτάραχη ζωή του

Vintage φωτό: Ο τέως Βασιλιάς με σύζυγο και παιδιά στα χιόνια

Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος με τη σύζυγο του Άννα -  Μαρία και τα μικρά τότε παιδιά τους πρίγκιπα Παύλο, πρίγκιπα Νικόλαο, πριγκίπισσα Αλεξία, επισκέφτηκαν το Σεν Μόριτζ της Ελβετίας για ολιγοήμερες χειμερινές διακοπές και σκι.

 

 

Η βασιλική οικογένεια ήταν προσκεκλημένη του τότε βασιλιά του Ιράν , Σάχη Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί και της συζύγου του, βασίλισσας Φάρα Παχλαβί . Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, στην σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα Royal House of Greece, στο Instagram είναι ντυμένος με σπορ ρούχα.

 

 

Η Άννα - Μαρία και τα παδιά φοράνε ρούχα και γυαλιά του σκι . Η οικογένεια είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή και φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές στα χιόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ