Κηδεία Κωνσταντίνου Β': Οι εκπρόσωποι βασιλικών οικογενειών που αναχωρούν σήμερα (φωτό - βίντεο)

Μέτρα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις... 

Αποχωρούν σήμερα τα μέλη των βασιλικών οικογενειών που βρέθηκαν από χθες στην Ελλάδα προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Κάποιοι από αυτούς, έμειναν για το δείπνο στην Μεγάλη Βρεταννία, ενώ κάποιο άλλοι - όπως ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, με τη σύζυγο του Λετίθια, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Γουλιέλμος – Αλέξανδρος με τη βασίλισσα Μάξιμα και ο πρίγκιπας Αλβέρτο - αναχώρησαν χθες, αργά το απόγευμα. 

Σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 θα αναχωρήσουν η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, ο βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος και ο διάδοχος της Νορβηγίας, πρίγκιπας Χάακον.

 

 

Ο βασιλιάς Καρλ Γκουστάβ της Σουηδίας με την βασίλισσα Σίλβια

Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας

Ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας 

Υπενθυμίζεται ότι η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έγινε στο Τατόι σε στενό οικογενειακό κύκλο. Νωρίτερα η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη με τιμές, μέτρο και διακριτικότητα.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας (αδελφή της Αννας Μαρίας) και ο γιος της πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, μαζί με τον δεύτερο γιο της Γιόακιμ (τα δύο αδέλφθια εμφανίστηκαν μαζί στην κηδεία του θείου τους μετά το δημόσιο καβγά πριν μερικούς μήνες), ο βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄ με την βασίλισσα Σίλβια, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Χένρι και ο διάδοχος της Νορβηγίας, πρίγκιπας Χάακον με την πριγκίπισσα Μέτρ Μαρίν.

eurokinissi

Παρέστη φυσικά σύσσωμη η οικογένεια του τέως, τα τέσσερα παιδιά του με τους συζύγους τους και τα 9 εγγόνια του και κάποιοι από τους καλεσμένους τους από την Ελλάδα.

Δείτε επίσης: 

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: To θεϊκό velvet φόρεμα της Μαρίας - Ολυμπία & το κομψό midi της Μαρί Σαντάλ (φωτό - βίντεο)

5+1 βίντεο από το Τατόι: Ο ενταφιασμός του Κωνσταντίνου Β' - Όλα όσα έγιναν

Κηδεία Κωνσταντίνου: Πλισέ φούστα, σακάκι και μαργαριταρένιο κολιέ για την πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίτ της Νορβηγίας (φωτό)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Η πριγκίπισσα Άννα & η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ - εκπροσώπησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ (φωτό & βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Δακρυσμένη η Άννα Μαρία - Έφτασε στη Μητρόπολη μαζί με τη νύφη της - Το χειροκρότημα του κόσμου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ