Η τελευταία Κένεντι επιτέλους χαμογελάει: Η κόρη του Τζον & της Τζάκι βρήκε χαρά μακριά από τις τραγωδίες της οικογένειας (φωτό & βίντεο)

Η Καρολάιν Μπουβιέ Κένεντι, ζει στην Αυστραλία, επικεφαλής της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Υπηρετεί στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αυστραλία. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι ακόμα ένα στέλεχος της διπλωματίας των ΗΠΑ σε υψηλό επίπεδο.

Το όνομά της όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο: Καρολάιν Μπουβιέ Κένεντι.

Ένα επίθετο βαρύ, άρρηκτα δεμένο με την πολιτική ιστορία των τελευταίων 80 ετών των ΗΠΑ. Ένα επίθετο που χαίρει σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα είναι «δεμένο» και με την… κατάρα των Κένεντι.

Πατέρας της, ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, δολοφονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 1963 στο Ντάλας και μητέρα της η Τζάκι Κένεντι.

Η ίδια τότε ήταν μόλις 6 ετών και η οικογένειά της ήδη θρηνούσε εκτός από τον πατέρα της μία ακόμα αδερφή, την Αραμπέλα που απεβίωσε στη γέννα το 1956 και τον αδερφό της Πάτρικ που γεννήθηκε τον Αύγουστο του μαύρου 1963, και έζησε μόλις δύο ημέρες.

 

 

Η Καρολάιν είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας Κένεντι. Πρώτη ήταν η Αραμπέλα (1956) που πέθανε στη γέννα. Δεύτερο παιδί η Καρολάιν που γεννήθηκε το 1957, τρίτος στη σειρά ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι Τζούνιορ που γεννήθηκε το 1960 και τέταρτος ο Πάτρικ (1963) που έζησε δύο ημέρες.

 

 

Όμως η οικογένεια Κένεντι μετά την δολοφονία του πατέρα και τα δύο παιδιά που είχε χάσει, θρήνησε ένα ακόμα παιδί, τον Τζον Φιτζέρλαντ Τζούνιορ το 1999 αρκετά χρόνια αργότερα. Το μικρό αεροπλάνο που πετούσε ο ίδιος έπεσε και σκοτώθηκαν ακόμα η γυναίκα του Καρολάϊν Μπεσέτ και η αδερφή της.

Η «κατάρα των Κένεντι» έγραφα οι εφημερίδες.

 

 

Η Καρολάιν είναι πλέον η τελευταία Κένεντι. Βρίσκεται στην Αυστραλία επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ και δείχνει να διασκεδάζει τη ζωή και να χαλογελάει ανεβάζοντας πολλά post στο Instagram από την καθημερινότητά της, μερικά από αυτά που σας παραθέτουμε.

 

 

Δικηγόρος, συγγραφέας και συντάκτης, έχει υπηρετήσει στα συμβούλια πολλών μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Πρώην πρεσβευτής των Η.Π.Α. στην Ιαπωνία (2013-2017) και νυν στην Αυστραλία είναι παντρεμένη με τον Έντουιν Άρθουρ Σλόσμπεργκ και έχει τρία παιδιά.

Την Ρόουζ Κένεντι Σλόσμπεργκ (1988), την Τατιάνα Σύλια Κένεντι Σλόσμπεργκ (1990) και τον Τζον Μπουβιέ Κένεντι "Jack" Σλόσμπεργκ (1993).

Όσο για την μητέρα της Καρολάιν, Τζάκι Κένεντι, ξαναπαντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ