Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται η σημερινή μέρα και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της Τρίτης είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ζυγό με τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στο λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας, και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο.

Καθώς ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο, κάνει τη μέρα θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη, προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Ζυγό στον τομέα της εργασίας κάνοντας την Τρίτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς αυτή η θέση πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά βοηθητική για να περάσετε μια πιο ήπια μέρα στην καθημερινότητα σας, ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Οι πολύ θετικές όψεις Σελήνης-Άρη-Ήλιου πάντως φαίνεται ότι μπορεί να φέρουν ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ