Topwoman η πολυβραβευμένη Τζίνα Σεντούκα - εξώφυλλο στο πολυτελές L’Epoque - Paris! απίθανη φωτογράφιση, υπέροχα ρούχα στο τιμόνι μιας vintage Jaguar

Τζίνα Σεντούκα, μια γυναίκα με πάθος και όραμα! 

Η Τζίνα Σεντούκα, είναι CEO & Partner της Red Design Consultants. 

Το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρογνωμοσύνης της Gina είναι ο μετασχηματισμός των επιχειρήσεων, βοηθώντας τους πελάτες να καθορίσουν τους στόχους τους, να επικοινωνήσουν τα δυνατά τους σημεία και να οικοδομήσουν το όραμά τους σε κάθε επίπεδο του οργανισμού τους, ώστε να είναι σε θέση να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 1 persona

Πριν η Τζίνα ενταχθεί στην Red Design Consultants το 1994 ως εταίρος, ήταν Γενική Διευθύντρια της J. Walter Thompson Advertising / Direct στην Αθήνα και ξεκίνησε το Direct Marketing.

Η εννιάχρονη εμπειρία της στις ΗΠΑ, από την First Federal Savings έως την Esteé Lauder, την οδήγησε στο ρόλο της ως Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων για την Paris express USA.
Potrebbe essere un'immagine raffigurante 1 persona

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επικοινωνίας, η Τζίνα είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Διαφήμισης (ΕΔΕΕ) από το 1992 και της Διαχειριστικής Επιτροπής Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) από το 1998, καθώς και μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Επικοινωνίας. Είναι επίσης σύμβουλος επικοινωνίας στα μέσα ενημέρωσης στο Αμερικανο-Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

 

 

Πριν λίγες ημέρες η topwoman, έγινε εξώφυλλο στο πολυτελές L’Epoque - Paris.

Συγκεκριμένα ο λογαριασμός του περιοδικού στο Facebook έγραψε: 

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 1 persona, pianoforte, portacandele e interni

Από τους Δελφούς στο Παρίσι... στο δρόμο με την Gina Senduka δεν βαριόμαστε.. ποτέ!

Ένα μεταδοτικό χαμόγελο, δύο πράσινα μάτια που σε αιχμαλωτίζουν, μια χαρισματική προσωπικότητα, μια φωτεινή, κομψή, απρόβλεπτη και όμορφη γυναίκα! Η L'Époque Paris συναντά την πληθωρική Gina Senduka, μια απαραίτητη ευρωπαϊκή φιγούρα υψηλής κοινωνίας, μια οραματίστρια επιχειρηματίας και επιχειρηματίας με ψηλοτάκουνα.

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 1 persona

Γιατί η ομορφιά μερικών γυναικών γίνεται ακόμα πιο σημαντική από το ταλέντο τους. Γνωρίστε την Gina, μια γυναίκα με πολλά πρόσωπα στην οποία η Lello Ammirati αφιερώνει το One Number 8 Ιουνίου 2023 από την κάμερα του Creative Director της, L'Époque Paris. 

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, την βλέπουμε στο τιμόνι μας Jaguar Type E. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ