Ζευγάρι με την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου & του Αμπράμοβιτς ο 92χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ - Στην Ελλάδα με την Έλενα Ζούκοβα, στην θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση (φωτό)

Είναι άραγε πάλι in love;

Τι κι αν είναι 92 χρονών, ο έρωτας δεν κοιτάει ηλικίες!

Ο λόγος για τον Ρούπερτ Μέρντοχ.

Λίγους μήνες μετά το ξαφνικό διαζύγιο του με την υποψήφια πέμπτη σύζυγο του, Ανν Λέσλι Σμιθ ο μεγιστάνας των ΜΜΕ φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Drudge Report, o Μέρντοχ εθεάθη πρόσφατα να απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο σε γιοτ, συντροφιά με μια γυναίκα ονόματι Έλενα Ζούκοβα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το γιοτ του Μέρντοχ, το εντυπωσιακό Vertigo, πλέει αυτή τη στιγμή στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν το «ζευγάρι» κάνει τις διακοπές του μαζί σε αυτό.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την ιδιωτική μηχανοκίνητη θαλαμηγό "Christina O" που κάποτε ανήκε στον δισεκατομμυριούχο Έλληνα πλοιοκτήτη Αριστοτέλη Ωνάση και έδωσε το όνομα της κόρης του, Χριστίνας.

Έχει μήκος 99,13 μέτρα και το 2022 είναι η 59η μεγαλύτερη θαλαμηγός στον κόσμο.

murdoch___2_

murdoch___1_

murdoch___1_

Γνωρίστηκαν μέσω της τρίτης συζύγου του, Wendi Deng.

Η Έλενα Ζούκοβα είναι η μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα (Dasha), της όμορφης Ρωσίδας σοσιαλίστριας που φημίζεται για τον γάμο της με τον Ρώσο ολιγάρχη και πρώην ιδιοκτήτη της FC Chelsea, Roman Abramovich και αργότερα με τον Σταύρο Νιάρχο Β', γιο του Φίλιππου Νιάρχου.

Διαβάστε ακόμη: Dasha Νιάρχου πρώην Abramovich: Από το Yip Studio παραγγέλνει τις τούρτες της η πολυεκατομμυριούχος - Δείτε τις φωτό

Η Ντάσα και η τρίτη σύζυγος του Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ, είναι καλές φίλες στη Νέα Υόρκη. «Γνωρίστηκαν μέσω της Wendi και της Dasha», λέει μια πηγή. Η κ. Zhukova είναι δύο φορές διαζευγμένη, μοριακή βιολόγος με ειδικότητα στον διαβήτη. Έχει ζήσει στην Αμερική για πάνω από τρεις δεκαετίες αφότου έφυγε από τη Ρωσία το 1991 με την κόρη της.

Να υπενθυμίσούμε ότι ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Ανν Λέσλι Σμιθ ακύρωσαν ξαφνικά τον αρραβώνα τους – μόλις δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να παντρευτούν. Για τον Μέρντοχ αυτός θα ήταν ο 5ος γάμος.


Instagram/scoopearthh

Γιατί χώρισαν Ρούπερτ Μέρντοχ - Ανν Λέσλι Σμιθ

Ποιος όμως είναι ο λόγος για τον χωρισμό αυτό; Ένας φίλος από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα πως η Σμιθ δυσκολευόταν με τη δημοσιότητα.

«Απλά δεν μπορούσε να αντέξει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Είναι πολύ κλειστός άνθρωπος» είπε. «Κάθισαν και μίλησαν και συμφώνησαν ότι ήταν καλύτερα γι’ αυτούς να χωρίσουν. Ο Ρούπερτ Μέρντοχ αποδέχεται ότι θα είναι πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί ή θα μπορούσε να κάνει για να το αλλάξει αυτό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ